BİM bayram temizliğini erken yaptıracak! 99 TL'ye deterjan, 18,50 TL'ye çamaşır suyu: İndirim o tarihte başlıyor

BİM bayram temizliğini erken yaptıracak! 99 TL'ye deterjan, 18,50 TL'ye çamaşır suyu: İndirim o tarihte başlıyor

BİM, düzenli olarak indirimli ürünlerin yer aldığı kataloğunu paylaşmaya devam ediyor. 6 Haziran tarihli katalogunda yine birbirinden cazip indirimler bulunuyor. Bu hafta, çamaşır deterjanı sadece 99,50 TL'ye, yüzey temizleyici ise 35 TL'ye satışa sunulacak. Ayrıca köpük çamaşır suyu da sadece 18,50 TL olacak. İşte 6 Haziran 2023 BİM fiyat listesi...

BİM, düzenli olarak indirimli ürünler kataloğunu takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. 6 Haziran 2023 tarihli katalogunda da yine birbirinden cazip fırsatlar yer alıyor. Bu hafta, BİM mağazalarında çamaşır deterjanı sadece 99,50 TL'ye, yüzey temizleyici ise sadece 35 TL'ye indirimli olarak satışa sunulacak. Ayrıca köpük çamaşır suyu da sadece 18,50 TL olacak.

Ancak indirimler sadece bu ürünlerle sınırlı değil. BİM, geniş ürün yelpazesinde birçok farklı kategoride indirimli ürünleri müşterilerine sunacak. Güneş kremi, saç açıcı jel, derz temizleyici, kil maskesi gibi pek çok ürün, tüketicileri bekliyor olacak.

BİM'in düzenli olarak sunduğu bu indirimli ürünler kataloğunu takip etmek, bütçenizi korurken ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika bir fırsat olabilir. 6 Haziran 2023 tarihli BİM fiyat listesinde yer alan indirimlerden faydalanarak alışverişinizi avantajlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Kaçırmayın!

BİM İNDİRİM ÜRÜNLERİ

BİMBİMBİM

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN