Bir dizi daha reyting canavarına yenildi!

Bir dizi daha reyting canavarına yenildi!

Düşük reytingler sebebiyle yeni başlayan çoğu dizi, sezon sonunu göremiyor. Ekranların iddialı projelerinden biri daha, reytinglerde bir türlü kanalın istediği çıkışı yakalayamayınca ekran macerasının sonuna geldi.

Reyting sorunu yeni sezon dizilerinin yakasını bırakmazken, final haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Son olarak, kanalların reyting beklentilerini karşılayamayan iddialı projelere bir yenisi daha eklendi.

13. BÖLÜMLE VEDA EDECEK

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; FOX’un Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’i buluşturan dizisi “Bir Peri Masalı” için final kararı alındı. Geçen haftalarda Deniz Uğur’un da kadrosuna dahil olduğu dizi 13. bölümde ekrana veda edecek.

1-010.jpg

Medyapım imzalı dizinin kadrosunda Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Kadir Çermik, Mustafa Mert Koç gibi ünlü isimler de rol alıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN