Show TV dizilerinde deprem! 2 dizi birden final yapıyor

Show TV dizilerinde deprem! 2 dizi birden final yapıyor

Show TV dizilerinin peş peşe final kararı alması izleyiciyi tedirgin etti. 30. bölümünde başrollerinde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Baba dizisinin final yapacağı duyurulurken yeni bir dizi daha rekabete yenik düştü ve final kararı aldı. İşte, Show TV ekranlarının final yapacak dizileri haberimizde

Baba dizisinin reytinglerinin düşüşe geçmesiyle beraber 30. bölümde yani 27 Aralık tarihinde yayınlanacak bölümle ekranlara final yapacağı kesinleşti. İzleyicilerin üzüldüğü bu haber doğrultusunda hikayenin nasıl sonlandırılacağı ise merak konusu oldu. Bununla beraber Show TV ekranlarının iddialı bir dizisinden de final kararı geldi. Hayat Bugün dizisi final yapıyor.

SHOW TV'DE AYRILIKLAR BAŞLADI

Kısa süre önce ekranlarda yer alan Hayat Bugün dizisi 7 Aralık Çarşamba günü son kez izleyicilerle buluşacağını ve final yapacağı kanal yönetimi tarafından duyuruldu. Ulaş tuna Astepe'nin başrollerinde yer alan dizi New Amsterdam isimli doktor yapımının uyarlanmış hali olan Hayat Bugün'de beklentileri karşılayamadı. ülkemizde doktor dizilerine yoğun ilgi gösterildiği herkes tarafından bilinirken Hayat Bugün dizisi malesef üzerine ilgiyi çekememesiyle reyting sıralamasında bile yer alamadı. Dizinin 8. bölümde final olması gerektiğine ilişkin karara varıldı.

Show TV final dizileri

Ulaş Tuna Astepe, Hande Doğandemir, Tansel Öngel, Hazar Ergüçlü gibi önemli isimler dizinin başrolleri olurken uyarlama olarak karşımıza çıkan Hayat Bugün dizisi 7 Aralık'ta final yapıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN