Bir süredir ekranlardan uzaktı! Nesrin Cavadzade'den kahreden haber

Bir süredir ekranlardan uzaktı! Nesrin Cavadzade'den kahreden haber

Son olarak Üç Kuruş adlı dizide 'Bahar Yöndel' karakterine hayat veren ve bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'den kahreden haber geldi.

Son olarak Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Damla Serim, Eset Akçilad, Murat Uyurkulak tarafından yazılan, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu, başrolde ise Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz ve Aslıhan Malbora'nın yer aldığı Üç Kuruş adlı dizide 'Bahar Yöndel' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'den kahreden haber geldi.

Dizinin 30 Mayıs'ta ekranlara gelen 28. bölümü ile final yaparak yayından kaldırılmasıyla bir süredir ekranlarda uzak kalan ünlü oyuncudan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

KAZA GEÇİRDİ

Nesrin Cavadzade sponsor otomobil firmasının verdiği araçla otoparktan çıkarken kaza yaptı. Markanın Cavadzade'ye yeni bir araç tahsis ettiği öğrenildi.

Oyuncu Nesrin Cavadzade, kendisine sponsor olan otomobil firmasının verdiği araç ile kaza yaptı. Apartmanın otoparkından çıkarken aracı çarpan Cavadzade, firmayı arayarak durumu anlattı. Posta'nın haberine göre, marka Cavadzade’ye başka bir araç verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN