Bir yaz dizisi daha ekranlara veda ediyor: Hayranları sosyal medyada isyan etti!

Bir yaz dizisi daha ekranlara veda ediyor: Hayranları sosyal medyada isyan etti!

Yaz ekranında yaprak dökümü devam ediyor. Henüz geçen ay başlayan diziler, sosyal medyada geniş kitleleri olsa da düşük reytingler nedeniyle birer birer final kararı alıyor. Son olarak fişi çekilen bir diğer yapım da FOX'un yaza iddialı bir giriş yapan dizisi oldu.

Yaz boyunca ekranlarda olması beklenen dizilerin ömrü, reyting sistemi sebebiyle artık 3 ay bile sürmüyor ve yaz dizilerinden peş peşe final haberleri gelmeye devam ediyor. 'Sevmek Zamanı' ve 'İçimizdeki Ateş' dizilerinin ardından FOX’un 'Gizli Saklı' dizisi de sona eriyor. Başrollerinde Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal'ı buluşturan dizi, 8. bölümde ekrana veda edecek.

'KELEBEKLERİN ÖMRÜ KISA OLUR'

Filmin başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı da final kararını sosyal medya hesabından paylaşarak "Her anından her saniyesinden onur duyduğum, hayatımda gördüğüm en güzel kelebek Gizli Saklı. Biz çok sevdik işimizi. Mutlu olmayı ve kelebeklerin ömrünün kısa olduğunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

Sarı'nın paylaşımını alıntılayan hayranlar, dizinin final olmasından duydukları üzüntüyü dile getirerek karara isyan etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN