Sezon finali yapmıştı, karar değişti: Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

Sezon finali yapmıştı, karar değişti: Sevilen dizi ekranlara veda ediyor

Geçtiğimiz sezonun en beğenilen dizilerinden olan Destan, Eylül ayında ekranlara dönmek üzere Haziran ayında sezon finali yapmıştı. Fakat gelen son bilgiye göre, yapım şirketi bu kararından vazgeçerek dizinin sona ermesine karar verdi.

Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin yer aldığı, Atv'de yayınlanan “Destan” dizisinin yeni sezonda devam etmesine karar verilmişti. Ancak sezon finali yapan diziyle ilgili kulislerde son 2 gündür dolaşan bilgiye göre, Mehmet Bozdağ’ın patronu olduğu Bozdağ Film’in imza attığı dizi, yeni bir gelişme olmazsa final yapacak.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; alınan şok kararla ilgili Bozdağ’ın yapacağı açıklama da ayrıca merak ediliyor. Selim Bayraktar’ın sezon sonunda veda ettiği dizi için özel duygu yüklü bir final bölümünün çekileceği de söylentiler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN