Bir Zamanlar Çukurova Furkan Palalı yeni aşka yelken açtı! Sevgilisi bakın kim çıktı, kendisi gibi o da ünlü oyuncu

Bir Zamanlar Çukurova Furkan Palalı yeni aşka yelken açtı! Sevgilisi bakın kim çıktı, kendisi gibi o da ünlü oyuncu

Türk televizyon tarihinde izlenme rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizinde Fikret Fekeli karakterine hayat veren Furkan Palalı yeni aşka yelken açtı! Üstelik Palalı' nın sevgilisi de kendisi gibi ünlü oyuncu...

Atv ekranlarını reyting rekortmeni olan dizisi Bir Zamanlar Çukurova' nın Fikret Fekeli karakterine hayat veren Furkan Palalı yeni aşka yelken açtı. Başarılı oyuncunun sevgilisi üstelik kendisi gibi ünlüoyuncu ve hepimizin yakından tanıdığı bir isim.

clipping-iwbhxu-6359.webp

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FURKAN PALALI YENİ AŞKA YELKEN AÇTI! SEVGİLİSİ BAKIN KİM ÇIKTI, KENDİSİ GİBİ O DA ÜNLÜ OYUNCU

Furkan Palalı kalbini uzun bir süredir ekranlara ara veren Ezgi Eyüboğlu 'na kaptırdı. Ezgi Eyüboğlu ve Furkan Palalı ilk kez birlikte görüntülendi. Çift, Amsterdam'da baş başa romantik bir tatilin ardından geri döndü ve havalanında birlikte görüntülenerek aşklarını ilan etti.

640xauto.webp

Muhabir Online'ın görüntülerine göre çift sorulara, "Gayet iyiyiz, her şey yolunda" demekle yetindi. Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, 2019 yılında boşandığı eşi Kaan Yıldırım'dan sonra aradığı aşkı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin de bulmuştu.

ezgieyuboglu-instagram-16-9-1598606605.webp

Ancak ünlü çift, yaklaşık 2 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıllarda sonlandırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN