Boğalar meslekleriyle ilgili bir karar verecek Oğlaklar sabrının faydasını göremeyecek (Günlük burç yorumları 25 Ocak Salı)

Boğalar meslekleriyle ilgili bir karar verecek Oğlaklar sabrının faydasını göremeyecek (Günlük burç yorumları 25 Ocak Salı)

Günlük burç yorumlarında 25 Ocak Salı günü Boğalar meslekleriyle ilgili bir karar verecekler. Bu kararı eşleriyle birlikte alacaklar. Oğlaklar ise bu sefer sabrının faydasını göremeyecek. İşte diğer burçların yorumları...

25 Ocak Salı günlük burç yorumları şöyle;

basliksiz-6s.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Havada aşk kokusu var ama sizin için olmayabilir. Görünüşe göre beklentileriniz oldukça yüksek ve aramaya devam etmeniz gerekiyor. Bu Salı gününün size hissettireceği özetle bu. Herkesin bir ruh eşi bulduğunu ve kendi başına kaldığınızı hissedebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Zaten uzun vadeli bir ilişki içinde olan Boğalar, günün faydalarını diğerlerinden daha fazla hissedecekler.

Mesleki hayatınızla ilgili önemli bir ayrımla karşı karşıya olduğunuzu fark edeceksiniz. Tüm bunları partnerinizle birlikte değerlendirebilecek ve vereceğiniz karara daha çok güvenebileceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Görünüşe göre benlik saygınız ve kişisel gururunuz bugün size her zamankinden daha fazla sorun çıkaracak.

Fikrinizi desteklemeye çalıştıktan sonra bir tür çatışmaya girebilirsiniz. Aslında bu oldukça akla uygun bir durum olsa da bu mesele etrafınızdakiler tarafından abartılacak ve bu sizin kesinlikle hoşlanmayacağınız bir şey.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bazı finansal beklentileriniz olduğu parlak bir gün, ancak odağınızı maddi tarafta tutmuyor ve duygular tarafında biraz iyileştirme yapmaya çalışıyorsunuz gibi görünüyor.

Sonunda yakın biriyle dürüst bir tartışmaya girme şansınız olabilir. Bundan edineceğiniz fikre şaşıracaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün bazı ziyaretçileri ağırlamaya heveslisiniz, ancak misafirlerinizi ağırladığınız ofis veya evinizin durumundan memnun değilsiniz.

İnsanların sizin hakkınızda yanlış bir izlenim edineceğinden endişeleniyorsunuz ve bu da bazı şeyleri gizlemenize ve her şeyin parlak görünmesini sağlamaya çalışmanıza neden oluyor.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugünün büyük bir kısmı belki biraz romantik anlar eşliğinde eğlenceli ve rahat bir ortamda geçecek gibi görünüyor.

Ruh haliniz yukarıda anlatıldığı gibi olsa da aklınızda göründüğü kadar önemli olmayan bazı endişeler var. Bazı Başaklar, kendilerinin veya yakın birinin bazı sağlık sorunlarıyla uğraşıyor olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sizin için bu Salı gününün anahtar kelimesi iletişim olacak. Önemli bir haber vermek üzeresiniz ve bunu yazılı olarak yapmak en iyisi.

Bu, bazı Teraziler için bazı zorluklar doğurabilir, ancak gün geçtikçe yapmanız gerekenler konusunda daha rahat olacaksınız. Bu, başarı hanenize yazabileceğiniz harika bir deneyim.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, partnerinizle yapmak üzere olduğunuz bir tartışmayı hızlandıracak ve ikinizin de gizlediği bazı sorunlar sonunda su yüzüne çıkacak.

Her ne kadar bazı Akrepler meseleyi nasıl anlatacaklarını bilseler de uzun bir süreç onları bekliyor olacak.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Ne kadar dürüst olursanız, doğru kararı verme şansınız o kadar yüksek olacak, bu yüzden zihninizi olabildiğince açık tutmaya çalışmalısınız.

Bir başkasının hırslarını yumuşatmak ve herkesin ihtiyaçlarını karşıladığınızdan emin olmak istiyorsunuz ve bu, ailede bazı çatışmalara yol açacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Salı çok fazla sabrın faydasını görmeyeceksiniz ve görünen o ki sorun tam da buradan çıkacak.

İnsanlara karşı sevimlisiniz ama sadece yapmaları gerekeni yaparlarsa. Değilse veya en küçük gecikmede, davranışınızı 180 derece değiştirirsiniz ve herkesi şaşkına çevirir ve öfkelendirirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Salı, uzun zamandır istediğiniz bir şeyi gerçekleştirmek için nüfuzunuzu ve gücünüzü kullanacaksınız.

Birçok insanla iletişim halinde olacaksınız ve en iyi argümanlarınızı öne çıkaracaksınız. Hedeflerinize tamamen ulaşacağınız gün bugün değil ama siz de başarısız sayılmazsınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İş hayatınızda bazı stresli işlerle karşılaşacak olsanız da bugün ne kadar dengeli olduğunuzu da kanıtlamış olacaksınız.

Çalışmalarınızın hiçbirinden veya endişelerinizden başkalarına bahsetmeyeceksiniz. Bu tutumunuz evinizde, arkadaşlarınız ve ailenizle, olağandışı hiçbir şey olmadan huzurlu bir gece geçirme olasılığı olduğu anlamına gelir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN