Boğaların başı fena ağrıyacak İkizler burcunda nikah var! (Günlük burç yorumları 28 Aralık Salı)

Boğaların başı fena ağrıyacak İkizler burcunda nikah var! (Günlük burç yorumları 28 Aralık Salı)

Günlük burç yorumlarında 28 Aralık Salı günü öne çıkan burçlar hangileri? Politika, siyaset, dengeler, ilişkiler, ortaklıklar bu Salı hayatımızda önemli olacak. Boğa burcu, bel bölgesi, böbreklerle ilgili sıkıntı ve problemler, hormonal dengesizlikler, baş ağrıları çekebilir. İkizler burcu ise özellikle bekar olanların evlilik ve sosyal statü değişikliği için adım attığı bir gün olacak. İşte Koç burcu, Aslan burcu, Terazi burcu, Yay burcu, Yengeç burcu detaylı burç yorumları..

Günlük burç yorumlarında 28 Aralık Salı günündeyiz. 2021'in bitmesine son 3 gün kaldı. Koronavirüs salgını, siyasi ve ekonomik gelişmelerin etkili olduğu yılın son döneminde Koç ve yükselen Koçlar, yılın son haftasına ilişkilerle giriş yapıyor. İlişkiler hayatınızda önemli olacak ve bu hafta başında sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planları belki yılbaşı gecesinde belki de ondan önceki günlerde hayata geçireceksiniz. Ortaklı işler, iş birliklerine açık olabilirsiniz. Akrep ve yükselen Akrepler, yeni yılın son haftasına biraz buruk etkilerle, biraz da zor bir giriş yaptı. Olayları gözünüzde çok fazla büyütmeyin. Kendi halinizde kalmaya dikkat edin.

İşte diğer burçların detaylı burç yorumları...

burc-kapak.jpg

KOÇ BURCU (21 Mart - 20 Nisan)

Görünüşe göre bu Salı, arkadaşlar ve aile üyeleri dahil olmak üzere her türlü ticari işlemi kolaylaştırıyor.

İmkânsız bir duruma ulaştıysanız ve bir tür krediye ihtiyacınız varsa, aslında hiç beklemediğiniz bir yerde destek bulabilirsiniz. Ve anlaşmanın şartları sizin lehinize görünecek.

BOĞA BURCU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Ailevi meselelerde kırılma noktasına geldiniz ve görünüşe göre bu sorunlara daha fazla karışmamaya yemin etme şansınız oldukça yüksek.

İnsanlar sizi dinlemediği için tamamen duygusallaşıyor ve üzülüyor olabilirsiniz. Belki de geri adım atmak şu anda yapabileceğiniz en akıllıca şeydir.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Oldukça münakaşalı bir gün çünkü kimse seni gerçekten anlayamaz. Öyle görünüyor ki, ortaya atmadığınız bütün fikirlere karşı çıkmayı tercih ediyorsunuz.

Başkalarını kötü hissettirerek güven seviyenizi yüksek tutmaya çalışıyorsunuz. Hatta bazı İkizler burcu kişiler, bu yüzden aileleriyle tartışmaya bile girebilir.

YENGEÇ BURCU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu, sizin için tamamen finansal bir gün olacak, çünkü çabalarınızın çoğu para etrafında dönecek gibi görünüyor.

Kendinizi sergilemenin yollarını arıyor olabilirsiniz ve bunu yalnızca maddi bir yaklaşımla yapabileceğinizi hissediyor olabilirsiniz. Yeterince açık olursanız başka fikirler ortaya çıkabileceğinden bunun üzerinde biraz durmalısınız.

ASLAN BURCU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, sevdiklerinizin sizi etkileme çabalarına karşı oldukça kör olacak ve bu, onlara oldukça yanlış bir sinyal de gönderebileceğiniz anlamına geliyor.

Aklınızda işle ilgili bazı şeyler olabilir, ancak bu, özellikle çok fazla çaba harcadıklarında, önemli olan insanları görmezden gelmeniz için bir mazeret değildir.

BAŞAK BURCU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Salı yapmayı planladığınız kirli şeylere dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü tüm manipüle etme çabaları boşuna gidecek gibi görünüyor.

Bazı bilgilere sahip olabilirsiniz ve bunu kendi lehinize kullanmaya çalışıyor olabilirsiniz. Her şeyi doğru oynarsanız çok daha fazlasını kazanabilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Salı bir miktar eğitim veya kişisel gelişim fırsatı getirebilir ve bunu yapmaktan oldukça mutlu olacaksınız. Öte yandan, bu sırada bazı eski güvensizlikler su yüzüne çıkabilir.

Bu vesileyle onlarla savaşmalı ve belki de profesyonel yaşamınızda sizi geride tutan diğer bazı sorunları ele almalısınız.

AKREP BURCU (24 Ekim - 22 Kasım)

Kabul etseniz de etmeseniz de hayatınızda bir tür dönüşüm oluyor ve görünüşe göre partneriniz sizi bir şeyler yapmaya zorluyor.

Ne kadar inatçı ve hırslı olduğunuzu gösterecek ve hatta belki de tam tersini yapacaksınız. İlişkinizle ilgili ufukta kara bulutlar görüneceğinden emin olabilirsiniz.

YAY BURCU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Salı oldukça karamsar olacaksınız, bu yüzden insanların sizden uzak durmasına şaşmamalı ve tam olarak insanlar sizden uzak durduğu için huysuzluğunuza ve güvensizliklerinizi sergilemeye devam ediyorsunuz.

Bu acı verici döngüde yaşadığınızı ne kadar çabuk anlarsanız, ondan kurtulmak o kadar kolay olacaktır.

OĞLAK BURCU (22 Aralık - 20 Ocak)

İş yerinde belirli bir tartışmadan kaçınıyorsunuz ve bu sadece ilerlemenizi engelleyecek gibi görünüyor.

Etkileşimin kendisinden değil, belirli bir sonuçtan korkuyor olabilirsiniz. Biraz oturup konu üzerinde düşünürseniz, ilginç bir sonuca varabilirsiniz.

KOVA BURCU (21 Ocak - 18 Şubat)

Görünüşe göre yaşam tarzınızın belirli bir yönünü değiştirmeye oldukça heveslisiniz ama aynı zamanda değiştirmek istediğiniz şey daha çok bir heves.

Bunun nedeni, bu Salı oldukça boş zamanınız olması ve aşırı tepki vermeniz olabilir. Ayrıca belki de bir süre arkadaşlarından uzak durmalısın çünkü bu fikirler de buradan geliyor.

BALIK BURCU (19 Şubat-20 Mart)

Bu Salı oldukça sabırsızsınız ve görünüşe göre partnerinizin mevcut durumuna karışmanızı engelleyen de tam olarak bu.

Tepkilerinden memnun değilsiniz. Bazı Balıklar, gerçekleştirecek zamanları veya paraları olmadığını bildikleri bir tür rüya projesi başlatacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN