Botoksa boşuna para vermeyin! Bu yöntemle tüm kırışıklıklardan kurtulacaksınız! Sadece bir damla yetiyor!

Botoksa boşuna para vermeyin! Bu yöntemle tüm kırışıklıklardan kurtulacaksınız! Sadece bir damla yetiyor!

Botoks yaptırmaya son. İğnesiz doğal yollarla gergin ışıl ışıl bir cilde sahip olmak çok kolay. Uyku öncesi cildinize sürdüğünüz doğal yağlar, cildinizi yenileyerek kırışıklıkları azaltıyor.

Botoks yaptırmak istemeyenler için alternatif bir yöntem var. Uyku öncesi cildinize sürdüğünüz doğal yağlar, cildinizi yenileyerek kırışıklıkları gideriyor. İşte uyku öncesi cildinize sürmeniz gereken doğal yağlar...

Argan yağı, cilt için doğal bir nemlendirici görevi görür. Argan yağı ile cildinizin her zaman canlı, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz. Argan yağı, Omega-3, 6 ve 9 gibi yağ asitlerinin güç merkezi olarak kabul edilir. Bu yağ asitleri cildin bariyer fonksiyonunu iyileştirir, kuruluğu önler. Argan yağı, ciltteki yaşlanma belirtilerini en aza indirir. Argan yağı özellikle cildinde sarkma meydana gelenler için harikalar yaratır. Tüm cilt tipleri için faydalı olan arga yağı, düzenli kullanımda tüm kırışıklıkları açar. Birkaç damla argan yağını temiz cildinize masaj yaparak sürün. Tüm gece cildinizde beklettikten sonra cildinizi argan yağından arındırın.

yagggg.jpg

Üzüm çekirdeği yağı, E vitamini zengini doğal yağlar arasında yer alır. Üzüm çekirdeği yağı, cildi onarır ve cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur. Üzüm çekirdeği yağı kırışıklık giderici yağ olarak da kullanılır. Üzüm çekirdeği yağı cilt için doğal bir nemlendirici görevi de görür. Cildin kurumasını engeller. Cilde dolgunluk kazandırır. Üzüm çekirdeği yağı cildin sarkmasını da engeller. Cilde doğal kolajen desteği sağlar. Üzüm çekirdeği yağını cildinize doğrudan uygulayabilirsiniz. Temiz cildiniz üzerine bir kaç damla üzüm çekirdeği yağını masaj yaparak sürün. 10-15 dakika beklettikten sonra üzüm çekirdeği yağını cildinizden arındırın.

Zeytinyağı E vitamini bakımından zengin doğal yağlar arasında yer alır. Zeytinyağı, cildi onarır. Tahrişi ve kızarıklığı önler. Zeytinyağı hem onarıcı hem nemlendirici özelliği ile cilt için harikadır. Cilt kusurları ile savaşır. Sivilce ve akne sorununu ortadan kaldırır. Zeytinyağı cilt hücrelerini yenileyici özelliği ile cildin nefes almasını ve genç kalmasını sağlar. Zeytinyağı cilt yüzeyindeki derin kırışıklıkları yok eder. Erken yaşlanma sorununu ortadan kaldırır. 1 tatlı kaşığı zeytinyağına 2-3 damla limon suyu ekleyin. Hazırladığınız bu karışımı temiz cildinize eşit miktarda sürün. Bu karışımı uyumadan önce sürmeniz önerilir. Tüm gece cildinizi yenilemenize yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN