Bu basit numara, gözlerinizin altındaki koyu halkaları silgi gibi silip atıyor! Uygulayan herkes kozmetik ürünlere para dökmüyor

Bu basit numara, gözlerinizin altındaki koyu halkaları silgi gibi silip atıyor! Uygulayan herkes kozmetik ürünlere para dökmüyor

Vücudumuzda göz çevremizdeki derimiz diğer yerlere göre daha ince ve hassastır. Derinin incelmesi deri altındaki damarları daha görünür hale getirir. Bununla birlikte yağ tabakasının azalması, kan dolaşımının yavaşlaması, pigmentlerin artması gibi sebeplerle göz altında koyu halkalar ortaya çıkabilmektedir. Peki bu koyu halkalardan nasıl kurtulabiliriz?

Birçoğumuz gözlerimizin altındaki koyu halkalardan kurtulmak için günlük bir mücadele veriyoruz. Gözlerimizin altındaki cildin kararmasının nedeni genellikle sağlıksız bir yaşam tarzı, yeterli uyku ve sıvı alma eksikliğidir. Ancak bazı insanlar çok uyumalarına ve yeterince su içmelerine rağmen bu sorunla uğraşırlar. Bazı insanlar için, bu sorunun arkasında sadece şanssız genetik var. Neyse ki, neredeyse herkesin göz çevresindeki siyah noktalar için evde zaten kolay bir çözümü var!

ÇOĞU İNSAN BU UCUZ VE KOLAY ÇÖZÜMÜN FARKINDA DEĞİL

Peki morluklara sihirli çözüm nedir? Çözüm mütevazi patates! Göz çevrenizdeki koyu halkalardan şikayetçiyseniz bunu yapın.

190203-shutterstock-791437312-ff-3-768x512.jpg

PATATES GERÇEKTEN CEVAP MI?

Evet! Koyu halkaları patatesle tedavi etmek gerçekten mümkün. Bunun arkasındaki sır, patatesin cildinize sunduğu yararlı özelliklerin bir karışımıdır. Patates sadece vitamin açısından zengin değildir, aynı zamanda yaşlanma karşıtı özellikleri ve doğal olarak serin olmasıyla da bilinir. Bu serinletici etki, özellikle göz çevresindeki şişliğin azalmasına yardımcı olur.

Katekol çeşitli cilt bakım ürünlerinde bulunabilir. Bu organik bileşik, koyu halkalardan kurtulmak için mükemmel olan şimşek etkisiyle bilinir. Ancak pahalı cilt bakım ürünleri almanıza gerek yok, katekol patateste bulunuyor ve tek yapmanız gereken ince bir dilim kesip gözlerinizin üzerinde bir süre bekletmek. Gerçekten çok daha kolay olamazdı!

EN İYİ SONUÇLAR İÇİN BU ADIMLARI İZLEYİN

Her şeyden önce: Normal bir patates kullanmalısınız. Tatlı veya kırmızı patatesler bu amaç için uygun değildir. Cilt bakımınız için hangi patatesi kullanacağınıza karar verdikten sonra, su ile iyice temizlendiğinden emin olmalısınız. Ne de olsa kimse cildinin kirlenmesini istemez!

dark-circles-eyes-3-768x512.jpg

PATATESİ UYGULAMANIN ÇEŞİTLİ YOLLARI VARDIR

Tıpkı yemek pişirmede olduğu gibi, patatesten en iyi şekilde yararlanmanın çeşitli yolları vardır. Koyu halkalardan kurtulmak için hangi seçeneklere sahip olduğunuzu görelim.

  1. İnce bir dilim yapın ve gözün hemen altına yerleştirin. Ancak dikkatli olun, patateslerin suları gözünüze kaçmamalıdır çünkü bu oldukça rahatsız edici olabilir ve deneyiminizi mahvedebilir.
  2. Patatesi rendeleyin, ardından patateslerden bir kısmını bir mendilin içine koyun ve bu patates cebini gözlerinizin altına yerleştirin. Bu, özellikle patates önce rendelenirse yararlı bileşiklerinin çoğunu serbest bıraktığı için işe yarar.

Patates tedavisini yaklaşık 15 dakika uyguladığınızdan emin olun ve bu işlemi her gün tekrarlayın. Sadece düzenli olarak harika sonuçlar elde edebilirsiniz!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN