Bu Burçlar Aldatmayı Çok Seviyor! Aldatma Potansiyeli En Yüksek Olan Burçlar Bakın Hangileri

Bu Burçlar Aldatmayı Çok Seviyor! Aldatma Potansiyeli En Yüksek Olan Burçlar Bakın Hangileri

Burçlar karakterimizi ortaya çıkaran etkili özelliklerimizden birisidir. Bir ilişkide burç uyumunun önemini neredeyse hepimiz biliyoruz peki buna bağlı aldatmaya en çok meğilli burçların hangisini olduğunu biliyor musunuz? Güven problemi, Kıskançlık, Sadakatsizlik gibi ilişkilerde genel sorunlar arasında en sık yaşanan problemleri yaşamamak için sizleri burçlar üzerinden uyarmayı ve önlem almanızı sağlayabiliriz.

Her ilişkide aldatılmak en korkulan unsurlardan birisidir. Bir çiftin arasında ki en etkili durum güven duygusu olarak bilinir. Peki güven duygusu zedelendiği zaman ortaya neler mi çıkar? Büyük travmalar, aşırı kıskançlık, sürekli kavga etmek gibi durumlarla karşı karşıya kalırsınız. Bunlar da yaşadığınız ilişkide isteyeceğiniz en son şeyler olur diye düşünüyoruz.

Peki burçlara göre hangileri daha çok aldatmaya meğilli biliyor musunuz? Tabiki de partnerinizin en çok aldatanlar listesinde olması sizi kesin olarak aldatacağı anlamına gelmez. Fakat burçlara göre takıntılardan uzak durmanız ve gözlerinizi iyice açmanız sizin için son derece önemli olacaktır.

KİM BEKLERKİ BALIKTAN BÖYLE BİR ŞEYİ

Maalesef doğru gördünüz. herkes tarafından minnoş, merhametli ve aşırı duygusal olarak bilinen balık burcunu asla hafife almayın. Çünkü en çok aldatan burçlar listesinde birinci sırayı almış durumda. Sebebi ise balık burcu kendi duygularını her daim ön planda tutmak, en fazla kendilerine acımaları ve kararsız olmaları gösteriliyor. Aldatma potansiyeline sahip balık burcunu ne olursa olsun asla hafife almayın.

haber-ici2-002.jpg

HEYECAN PEŞİNDE KOŞAN AKREP

Akrep burçları fazlasıyla tutkulu olduğu için, gizli ve tehlikeli işler onları oldukça heyecanlandırıyor. Düzenli ilişkiler yaşamak genellikle akrepe göre değil. Eğer akrep burcu ile beraberseniz ilişkinizin her anını heyecanlı duruma çevirmelisiniz aksi halde aldatılmakla karşı karşıya kalabilirsiniz.

İKİZLER BURCU YİNE BİLDİĞİMİZ GİBİ HİÇ ŞAŞIRTMIYOR

İkizler burcu rutin bir hayatı hiç sevmediği gibi sürekli olarak hayatlarını renklendirecek insanlara ihtiyaç duyarlar. Fizikselden daha çok duygusal olarak aldatmak ikizler burcunun şaşırtmayan özellikleri arasında yer alıyor. Yazılı yada sözlü olarak kur yapmayı tercih eden ikizler en çok sosyal medya üzerinde çok daha tehlikeli durumlar sergiliyor. İkizlere çok dikkat edin.

ASLAN BURCUNA SAHİP ÇIKIN

Aslan burcunun ilgisini güzel olan her şey çekebilir. Bakımına, kıyafetine veya kısacası hayatında ki herşeye fazlasıyla özen gösteren aslan, partnerindende aynı özellikleri bekler. Aksi takdirde ilgisini çekecek başkaları olabilir. Bu sebeple aslan burcuda en çok aldatan burçlar arasında yerini alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN