Bu burçlara sakın derdinizi söylemeyin! İşte yangına körükle giden o burçlar

Bu burçlara sakın derdinizi söylemeyin! İşte yangına körükle giden o burçlar

Zodyakın en kötümser burçlarını bilmenizde fayda var. Çünkü bu üç burcu yakından tanırsanız hayatınızda olumsuz giden şeyleri onlara anlatmamayı tercih edebilirsiniz. İşte size kötümser duygulardan enjekte edebilecek olan burçlar...

Astrolojiye göre burçlar bize kişiliğimize yansıyan özellikler verir. Azimli, kararlı, saygın olarak olumlu ya da manipülatif, sadakatsiz ve benzeri olumsuz olabilirler.

Negatif insanlar, herhangi bir durum hakkında kötümser düşüncelere sahip olma, kötünün iyiden daha ağır basmasına izin verme ve buna dahil olma ile karakterize edilir. Aynı şekilde, şeylerin kötü tarafını görme eğiliminde olanlar, genellikle her şeyin başından beri planladıkları gibi gitmesini seven insanları da olumsuz anlamda kontrol ederler.

kotumser.jpg

ŞÜPHECİ AKREPLER HER ŞEYİN KÖTÜ YAYINI GÖRMEYİ TERCİH EDERLER

Zodyak'a göre Akrep burcunda doğanlar, karşılaşabileceğiniz en şüpheci kişilerden biridir. Her zaman başkalarının kendilerine bir şey yapacağından korktukları için gardiyanları oldukça yüksek olma eğilimindedir, bu da her şeyden önce her zaman olumsuz bir düşünceye sahip olmalarına neden olur.

Buna ek olarak, inatçıdırlar, çünkü birisi düşündüklerinin aksine bir şey söylemeye çalıştığında bunu kabul etmezler ve her konuda haklı oldukları için tartışırlar.

BOĞALAR ZODYAKIN İKİNCİ EN OLUMSUZ DÜŞÜNEN BURCUDUR

Boğa burcu insanları genellikle rutin ve alışkanlıklardan oluşur. Bu, işler plansız gittiğinde hoşlanmamalarına veya kabul etmemelerine neden olarak zodyakın ikinci en olumsuz işareti haline gelir.

Zaten bir planları varsa ve bir şeyler düşündükleri veya istedikleri gibi gitmezse, her şeyin kötü olduğunu ve ruh hallerinin kökten değiştiğini düşünmeye başlarlar.

kotumser-insanlar.jpg

DRAMATİK OLMA EĞİLİMİNDEKİ YENGEÇLER KÖTÜYÜ GÖRMEYİ SEVERLER

Zodyak'ın söylediğine göre, Yengeç burcunun insanlarının çok hassas ve dramatik olma eğiliminde oldukları bilinmektedir , bu nedenle bir şeyler umdukları gibi gitmediğinde, olumsuz düşüncelere sahip olmaya başlarlar ve kendilerini taşımaya izin vererek abartma eğilimi gösterirler. üzüntü veya karamsarlık duygularından uzaklaşırlar.

Yengeçler için olumsuz, olumludan daha ağır basar. Örneğin, mükemmel ve çok mutlu bir gün geçirseler bile, başlarına kötü bir şey gelse, genellikle buna bağlı kalır ve başlarına gelen güzel şeyleri unuturlar.

Sizin de hayatınızda olaylara kötümser bakanlar var mı? Kötümser insanlar bu burçlardan mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN