Resimde ilk ne gördünüz? İlk gördüğünüz size en derininizdekini söyleyecek... Kadın yüzü mü tepedeki insan mı yoksa ay mı?

Resimde ilk ne gördünüz? İlk gördüğünüz size en derininizdekini söyleyecek... Kadın  yüzü mü tepedeki insan mı yoksa ay mı?

Farklı alanlarda uygulanan testler, sadece kendimiz hakkında değil, diğer insanlar hakkında da bilgi edinmemize yardımcı olabilecek çok faydalı psikolojik araçlardır. Bugünkü testimizde size gerçekte nasıl bir insan olduğunuzu söyleyecek.

Kendimizi daha iyi tanımamıza yardımcı olmanın yanı sıra, korkularla yüzleşmemize ve hatta bize kişiliğimizde geliştirebileceğimiz özellikleri veya alanları göstermemize yardımcı olurlar.

Bazı yerlerde bu testler, bir kişinin kişiliğini tanımlayabildikleri için poliste veya psikologlarla yapılan terapi seanslarında olduğu gibi çok önemlidir.

Bu yüzden bu sefer size bir sonraki görselde gördüklerinize göre nasıl bir insan olduğunuzu anlamanıza yardımcı olacak bir test sunuyoruz. Sizden istediğimiz tek şey dürüstçe ilk ne gördüğünüzü söylemenizdir.

RESİMDE İLK HİLAL ŞEKLİNDEKİ TEPEDEKİ AYI MI GÖRDÜNÜZ?

Hilal ay: İlk gözünüze ay çarptıysa, hoş, eğlenceli ve çok esprili bir insansınız, çok kolay geçinen ve çabuk arkadaş edinen, insanlar sizinle vakit geçirmekten hoşlanan birisiniz demektir.

Moralinizi başkaları için yükseltmeyi seviyorsunuz ve nerede olursanız olun her zaman partinin ruhusunuz.

Ne istediğini bilen ve gelecek için planları olan birisin ama aynı zamanda maceracı ve fırsatları kaçırmayan birisin.

resim-test.jpg

RESME BAKINCA TEPEDE RÜZGARDA BEKLEYEN BİR KADIN MI GÖRDÜNÜZ?

Fotoğrafta gördüğünüz ilk şey tepede duran bir insansa çok gerçekçisiniz demektir.

Her zaman kendinizi geliştirmeye, hayallerinizin peşinden koşmaya ve istediğiniz her şeyi gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak bazen istediğinizden farklı bir gerçeklikten korktuğunuz için çok yükseğe uçmanıza izin vermezsiniz.

Unutma hayat sadece başarılı olmak için değil, aynı zamanda başarısız olmak için de yaşanır, başarısız olmayanlar öğrenmezler.

İnsanlara verdiğiniz ilk izlenim biraz kibirli olduğunuzdur, ancak zaman geçtikçe güvenebilecekleri çok basit biri olduğunuzu anlarlar.

Kendinize de insanlara güvenme fırsatı vermeniz, kendinizi çok fazla kapatmamanız iyi olur, hayatınızın bir parçası olmak isteyen harika insanları kaybediyor olabilirsiniz.

RESME İLK BAKTIĞINIZ DA BİR KADIN YÜZÜ MÜ GÖRÜYORSUNUZ?

İlk gördüğünüz şey bir kadınsa, bu, insanların nasıl hissettiğini bilme yeteneğine sahip, kararlarınızı ve başkalarına verdiğiniz tavsiyeleri destekleyen çok sezgisel bir insan olduğunuz anlamına gelir.

Bazen başkaları için çok fazla endişeleniyorsun, onların sorunlarını kendi sorunları olarak görüyorsun ve bu onları umursamaz yapıyor ve hak ettiğin zamanı almıyorsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN