O burçlara kötü haber! Merkür gerilemesi başlıyor bugün çok fazla hayal kırıklığı yaşayacaklar...

O burçlara kötü haber! Merkür gerilemesi başlıyor bugün çok fazla hayal kırıklığı yaşayacaklar...

Merkür gerilemesi başlarken bugün hayal kırıklığı çok fazla. Hiçbir şey planlandığı gibi gitmiyormuş gibi hissedebilir ve gerçeği kurgudan ayırt etmek zor olabilir. Stresi düşük tutmak, mümkün olduğunca esnek olmaya ve akışa bağlı bir tutum benimsemeye yardımcı olacaktır. Gerçekleri ve ayrıntıları doğrulamak, yönetimi de kolaylaştıracaktır. Önemli kararlar almanın, duyguların daha sakin olduğu ve strateji oluşturmanın daha az zor olduğu başka bir güne bırakılması en iyisidir.

Hangi burç en çok aldatır?
9 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

İş yerindeki bazı değişiklikler sizin için sürpriz olabilir ve bu muhtemelen moralinizi çok bozacaktır. Bundan sonra ne yapmanız gerektiğinden emin değilsiniz ve bu şaşkınlığı üzerinizden atmanız biraz zaman alacak.

Neyse ki, partneriniz çok destekleyici olduğunu gösterecek ve hatta size yardımcı olabilecek çok önemli bir kişiyle bağlantı kurmanızı sağlayabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu cuma, söylediğiniz veya vaat ettiğiniz her şeyde çok dikkatli olmanız gerekecek çünkü en azından bugün için yıldızların sizi uyarmaya çalıştığı konu bu.

Dikkatiniz oldukça dağılmış durumda ve bu konuda konuşmak için fırsat bulduğunuzda herkesin önünde ağzınızı açma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün, sınırlı bilginizin olduğu konularda bile, başkalarını sizin tarafınızda tutmaya çalışırken utanma duygusu hissetmeyeceksiniz.

Herkesin sizinle aynı fikirde olmasını sağlamaya çok odaklanmış görünüyorsunuz, sırf işten birisine ne kadar etkili olduğunuzu göstermenin ve sonra bununla övünme şansını elde edebilmek için.

burcunuz.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu cuma günü önceliklerinize dikkat etmelisiniz çünkü sizi bundan uzaklaştırmaya çalışacak birkaç kişiyle karşılaşacaksınız.

Herkese yardım edeceğinizi umarak, işinizin ne kadar harika olduğunu size söyleyecek kişiler olabilir. Kendinizi bu konularda sağlam bir şekilde konumlandırmanız gerekir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, tamamen bu cuma günü görünüşle ve çevrenizdekilere bıraktığınız izlenimlerle ilgili.

Dikkat edilmesi gereken tek şey, özellikle öğleden sonraları ve özellikle istikrarlı bir ilişkiniz varsa, işlerin kontrolden çıkmasına izin vermemektir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün sizden daha yaşlı veya tecrübeli biriyle tartışmak, gözlerinizi bir yatırım fırsatına veya yer değiştirme şansına çevirme potansiyeline sahip olabilir.

Bu konu hakkında daha fazla okumaya heveslisiniz, bu nedenle öğleden sonrayı kendi kişisel araştırmanızı yaparak geçireceksiniz.

burc.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İster yeni kıyafetler ister yeni mobilyalar için alışveriş yapıyor olun, yaşam tarzı değişiklikleri bugün memnuniyetle karşılanacaktır.

En küçük masrafla bile evinize yeni bir şey getirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Ayrıca hafta sonunu evde geçirmeyi planlıyor ve onu dünyanın en rahatı haline getirmek istiyor olabilirsiniz. Eğer hafta sonunun çoğunu dışarıda geçirecekseniz, geri dönebileceğiniz sıcak ve rahat bir yere sahip olmak isteyebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu cuma tüm aksiyon, olaylar esnasında hem iyi hem de kötü polisi oynamayı düşündüğünüz aile içinde olacak.

Ancak iki rol arasında geçiş yapmak çok hızlı ve oldukça ani olacak, ayrıca bazı ev işlerine çok fazla enerji kanalize etme gereksinimi var.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çok yoğun bir sabah ve ardından başka bir şey yapamayacak kadar yorgun olacağınız bir çöküş olacak.

Özellikle başkalarının sizden faydalandığını düşünüyorsanız, kendi savunma mekanizmalarınızı oluşturmanız gerekir.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu sizin için rahat bir cuma olacak, büyük bir zorluk veya kesinlikle şikayet etmeniz gereken bir neden yok.

Son zamanlarda, yapacak çok işiniz olmasına alıştınız, şimdi, böyle günlerde kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu cuma iş ve ev arasında denge kurma çabası içerisindesiniz.

Ne yapmak istiyorsanız onu seçeceksiniz tabii ve sizi bunaltan başka bir şey yokmuş gibi davranacaksınız. Bazı Kovalar evde bir anlaşmazlığa neden olabilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Gündeminizde uzun vadeli yatırımlar var, o zaman bugün onlarla devam edin ve korkmayı bırakın.

Bir şeyi riske atmazsanız, daha ileri gidemezsiniz. Öğleden sonra özel bir etkinliğe davetli olabileceğiniz için sosyal hayatınız hareketlenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN