Bu Dekorasyon Önerileriyle Paranız Cebinizde Kalacak! Böylece Evinizin Mimarı Siz Olacaksınız

Bu Dekorasyon Önerileriyle Paranız Cebinizde Kalacak! Böylece Evinizin Mimarı Siz Olacaksınız

Zaman zaman evimizde bazı değişiklikler yapmak istiyoruz. Ya bunu kolayca yapabiliyoruz yada bütçemiz buna el vermiyor. Sizde evinizde bazı değişimler yaparak yeni bir yaşam alanı yaratmak istiyorsanız mutlaka haberimize göz atmalısınız...

Evinizde yaşam alanınızı dekore etmek ne kadar eğlenceli görünse de bir o kadar da zor olabiliyor. Hatta özellikle kullanılmış bir yaşam alanına taşınmak, kafanızı daha fazla karıştırabilir. Son zamanlarda üst üste gelen zamlar mobilya ve dekorasyon fiyatlarına da yansıdı. Peki evinizde hem kendinizi hem de cebinizi zorlamadan nasıl dekorasyon yapabilirsiniz?

9.jpg

SANDIKLARDAN YAPILMIŞ KİTAPLIKLAR

Kullanılmayan tüm bu kasalar, kitaplık işlevi görebilir. Tek yapmanız gereken üzerlerini boyamak, üst üste dizmek, bir araya getirmek ve kitaplarınızı depolamaya başlamak.

basliksiz-8.jpg

ABAJUR SÜSLEME

Abajurunuz için biraz parıltı ve parıltılı yapıştırıcı alın ve abajurunuzun içini süsleyin. Sonuç olarak, yansıtıcı bir ışık efekti elde edeceksiniz. Dahası, evinize biraz serinlik, güzellik ve ayrıca pahalı ve egzotik bir görünüm katacaktır.

basliksiz-9.jpg

KUMAŞTAN İLHAM ALAN TUVAL SANATI

Duvarınız çıplaksa ve biraz dekor ve canlılıktan yoksunsa, evinizdeki eski kumaşı veya yatak takımını çıkarın ve işe başlayın. İhtiyacınız olan şeylerden biri bir taban ve bazılarına erişemiyorsanız ahşap olmamalıdır. Dahası, bazı döşeme çivilerine ve belki biraz yapıştırıcıya ihtiyacınız olacak. Tabanı tamamen örtmeyi unutmayın, böylece gösterdiğiniz tek şey kumaş kanvasınızdır. Duvara çivi çakın ve oraya asın.

basliksiz-12.jpg

YARI BOYALI DUVARLAR

Evinizde derinlik veya boşluk yoksa, bir illüzyon yaratmak için tek ihtiyacınız olan havalı ev dekor tüyoları. Bununla birlikte, evinizde alçak tavanlar olduğunda, bunu düzeltmenin bir yolu vardır. Tam olarak düzeltmek için değil, yüksek bir tavan yanılsaması yaratmak için. Bunu başarmak için duvarlarınızı yarıya kadar boyayın ancak alt kısmın daha büyük olduğundan emin olun.

basliksiz-13.jpg

UZUN ÖMÜRLÜ DUŞ KORKULUKLARI

Duş perdelerinizi tutmak için metal halkalar kullandığınızda, bunlar kolayca paslanma eğilimindedir. Bunun yerine yapabileceğiniz şey yay kullanmaktır. Sadece havalı görünmekle kalmaz, aynı zamanda uzun ömürlüdür. Yaydan ilham alan bu ev dekorasyonu tüyolarını deneyin.

basliksiz-14.jpg

DELİKLİ ABAJUR

Abajurunuzla yapabileceğiniz başka bir şey de, istediğiniz herhangi bir yıldız efektini yaratmak için delikler açmaktır. Bu size yaratıcı olmanız için birçok fırsat sunuyor.

basliksiz-16.jpg

ZEMİNLERİ BOYAYIN

Bu zemin ev dekorasyonu tüyoları, mutfak veya banyodaki vinil veya laminat zeminler içindir. Özellikle yorgun bir daire kiralıyorsanız, genellikle çok iyi görünmezler. Endişelenmeyin, sadece üzerlerini boyayın. Bu, özellikle bunları değiştirmeye gücünüz yetmiyorsa kullanışlıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN