Bu ilçede yaşayan vatandaşlara 2500 TL yardım yapılacak! Destek muslukları açıldı, ilçe sakinleri yaşadı!

Bu ilçede yaşayan vatandaşlara 2500 TL yardım yapılacak! Destek muslukları açıldı, ilçe sakinleri yaşadı!

İhtiyaç sahibi ailelere çeşitli destekler verilmeye devam ederken bu defa Şahinbey Belediyesi tarafından destek eli uzatıldı. Sosyal yardım başvurularını yakından takip edenlere bir yenisi daha geldi. Şahinbey Belediyesi yardım parası ne kadar, başvurular başladı mı, kimler faydalanabilir? İşte detaylar...

Şahinbey belediyesi, 2.500 TL değerinde yardım başlatırken öğrencilere aylık 500 ve yıllık olarak 6 bin TL ödemelerine devam ediyor. Gaziantepli vatandaşların yüzünü güldüren bu destek ödemeleri yürekleri ısıtırken başvuru için gerekli durumlar ise araştırılmaya başlandı. Şahinbey Belediyesi destek ödemelerine ilişkin tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ 2.500 TL YARDIM BAŞVURUSU

Gaziantep'te ikamet eden kişilere destek verilmeye devam ederken Şahinbey Belediyesi yeni bir gelişmeye adım attı. Muhtaç olan, geliri olmayan kişilere 2.500 TL yardım yapılırken başvurular ise başladığı bilgisi verildi. Kronik hastalar, yaşlılar, engelliler, dul ve yetim vatandaşlar da kendi bünyelerine uygun yardımlardan yararlanabilir. Konu hakkında başvuru yapmak isteyenler ise ilgili belediyeye giderek işlemlerini tamamlayabilir.

şahinbey belediyesi destek ödemesi

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ YARDIMLARI

Eşi vefat etmiş kadınlara yapılan maddi destek

Muhtaç asker ailesi yardımı

65 yaş, engelli, engelli yakını maaşları

Öksüz yetim yardımı

Muhtaç asker çocuğu yardımı

Şartlı eğitim yardımı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ YARDIMLARINDAN KİMLER FAYDALANABİLİR?

Öğrencilere yardım eli uzatılmaya devam ederken eğitim hayatında başarılı olan çocuklara maddi destek başlatıldı. Şahinbey Belediyesi bu destekler arasında yer alırken erzak, yakacak ya da gıda yardımları belediye tarafından temin ediliyor. Gelir olmadığında ya da farklı bir sosyal destek ödemeleri almayanlara ise belediye maddi ödeme sağlıyor.

Bu yardımlardan yararlanmak için ihtiyaç sahibi olmak başlıca şartlardandır. Başarılı öğrencilerin eğitimine destek amaçlı başvuru kabul görenlere 2.500 TL destek ödemesi yapılıyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN