Bu illerde yaşayanlar piyango vursa bu kadar sevinmez! Az parası olan bile ev alacak, Vakıfbank "yok fiyata" satıyor!

Bu illerde yaşayanlar piyango vursa bu kadar sevinmez! Az parası olan bile ev alacak, Vakıfbank "yok fiyata" satıyor!

Dünyaya etkisi altına alan ekonomik kriz yüksek enflasyonu da beraberinde getiriyor. Artan fiyatlar Emlak piyasasını da etkilerken ucuz ev bulmakta hayal oldu. Uygun fiyata ev almak isteyen vatandaşlara açıklama Vakıfbank'tan geldi. İşte Vakıfbank uygun konut fiyatları…

Enflasyon emlak sektörünü de etkilerken ucuz ev bulmakta zorlanan vatandaşlar araştırmalarına devam ediyor. Piyasada her geçen gün rakamların arttığı görülürken fahiş fiyatlar nedeniyle ev almakta imkansız bir hale geldi. Devlet tarafından sağlanan konut projeleri yüzleri güldürürken yeni kampanya Vakıfbank'tan geldi. 75.000 TL birikimi bulunan vatandaşlar 2+1 ev sahibi oluyor. VakıfBank yeni konut teklifi ile ev almak isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü. İşte Vakıfbank uygun konut fiyatları…

75.000 TL'Sİ OLAN YAŞADI


Emlak sektöründe görülen zamlar vatandaşları da zor durumda bırakıyor. Ev almak neredeyse imkansız olurken yapılan kampanyalarda yakından takip ediliyor. Devlet tarafından gerçekleştirilen sosyal konut projelerinin yanı sıra bankalardan gelen açıklamalarda dikkat çekiyor. Vakıfbank yeni konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İhale platformu Intengo ile işbirliği yapan VakıfBank düşük fiyatlı konutlarıyla vatandaşları sevindiriyor. 2+1 daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar kampanya detaylarını araştırıyor.

vakifbank-daire-izmir.jpg

Vakıfbank, Intego işbirliği ile sunduğu yeni konut ilanları hakkındaki detayları tek tek açıkladı. İki yeni ilanla platformda yer alan VakıfBank İzmir Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan 120 metrekarelik 2+1 daire fiyatının 1.5 milyon TL olduğunu duyurdu. 75.000 TL teminat bedelini ödeyen kişiler konut sahibi olabiliyor.

vakifbank-daire-istanbul.jpg

VakıfBank'ın diğer ilanı ise İstanbul'dan geldi. İstanbul Büyükçekmece'de 2+1 daire sahibi olmak isteyen vatandaşlar 81 metrekarelik daireye 225.000 TL ödeyecek. İstanbul'daki dairenin garantili fiyat Bedeli ise 112.500 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN