Bu karışım sayesinde eltiniz banyonuzdaki parlaklıktan gözlerini alamayacak

Bu karışım sayesinde eltiniz banyonuzdaki parlaklıktan gözlerini alamayacak

Evimizde en sık kirlenen yerlerden biri de hiç şüphesiz banyolarımız. Bu mucize ürün banyonuzu her zamankinden daha iyi temizlemenize yardımcı olabilir

Birçok insan evinde en çok kirlenen yerlerden biri olan banyosunu günlük olarak çeşitli temizlik ürünleri ile temizler. Bazı insanlar ise banyo temizliğinden hiç hoşlanmazlar. Banyonuzun duvarları ve cam duş kapıları, siz farkına varmadan beyaz kireçle kaplanmıştır ve harç da çok çabuk beyaz yerine kahverengidir. Ortalama temizlik ürününüz bu işin altından kalkamaz. Neyse ki, banyonuzun hiç vakit kaybetmeden tekrar gıcırtılı temiz olmasını sağlayacak harika bir kendin yap mucize ürünümüz var!

BU KARIŞIM SAYESİNDE ELTİNİZ BANYONUZDAKİ PARLAKLIKTAN GÖZLERİNİ ALAMAYACAK

shutterstock-345446222-800x534.jpg

Duş almak, birçok insanın her gün yaptığı ve her gün olmasa da haftada en az birkaç kez yaptığı bir şeydir. Aynı banyoyu birden fazla kişinin kullandığı bir evde yaşıyorsanız, her gün çok sayıda banyonuzda duş alma durumu normaldir. Bunu derzlerde, zeminde ve duşunuzun kapılarında çok çabuk fark edeceksiniz. Banyo ve duşu ovmak çok fazla iş gerektirebilir çünkü pislik ve lekelerden kurtulmak her zaman kolay değildir. Bununla birlikte, bugün, duşu sonsuza kadar ovalamanın geçmişte kalmasını umduğumuz bir numaramız var.

İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELER

  • 250 ml bulaşık sabunu
  • 250 ml beyaz sirke
  • Huni
  • bir sprey şişesi
  • bir sünger

İŞTE YAPILIŞI

Sirkeyi mikrodalgada veya ocakta bir tencerede ısıtın. Huniyi kullanarak hem bulaşık deterjanını hem de ılık sirkeyi sprey şişesine koyun. İki malzeme birbirine karışacak şekilde şişeyi sallayın. Bu karışımı duşunuzun duvarlarına püskürtün ve süngerle biraz ovalayın. Yarım saat kadar bekletin ve ardından ılık su ile durulayın. Hepsi bu kadar!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN