Bu Kişilik Testi Güçlü ve Korkak Yönlerinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Gizli Özelliklerini Ortaya Çıkaran Kişilik Testi

Bu Kişilik Testi Güçlü ve Korkak Yönlerinizi Açığa Çıkarıyor! İşte Gizli Özelliklerini Ortaya Çıkaran Kişilik Testi

Zayıflık duygusu, endişe hali, güçlü hissetmek gibi her İnsanı tanımlayan çok sayıda özellik olduğunuz biliyoruz. Ancak bu özelliklerden bazılarının ya farkında olmayız ya da olsak da pek fazla anlam veremeyiz. Bu kişilik testi tam olarak bu duruma anlam kazandırmaya yardımcı oluyor. İşte tam olarak kim olduğunuzu açığa çıkaran ve en çok merak edilen kişilik testi…

Kişilik testleri sayesinde kendi karakter özelliklerinizi veya duygularınızı çok iyi tanımadığınızı fark edebilir veya kendinizi daha önce görmediğiniz konularda keşfedebilirsiniz. Kısacası kişilik testleri bazı anlarda nesneler yardımıyla bazen de optik illüzyon resimleri sayesinde içgüdüleri ve karakter özelliklerinizi açığa çıkarıyor.

Tabi ki de bu kişilik testleri kesin gerçeği sizlere aktarmaz. Ancak kendinize çıkan bu yolda size bazı ipuçları verebilir. Kendinizi daha ayrıntılı tanımak bazı durumlarda kazandığınız deneyimler ile sizi her zaman başarıya taşır. İşte güçlü, zayıflık ve korku yönlerinize dair bütün özellikleriniz hakkında sizlere fikirlerini paylaşan kişilik testi. Yapmanız gereken tek şey resimde gördüğünüz ilk hayvanı tespit etmek.

FOTOĞRAFA BAKTIĞINIZDA İLK OLARAK HANGİ HAYVANI GÖRDÜYSENİZ AŞAĞIDAN KARAKTER ÖZELLİKLERİNİZE ULAŞABİLİRSİNİZ

kapak.jpg

KÖPEK GÖRMEK

Resime baktığınızda ilk olarak köpek gördüyseniz, en çok özgür olarak sevme özelliğinizi saklamayı seviyorsunuz. Uzaktan bakınca her zaman mesafeli ve biraz da zor bir kişilik gibi görünseniz de aslında içten içe öyle olmadığınızı biliyoruz. Hayatınızda hiçbir şeyi aşk ve eğlenecek bir insanı istediğiniz kadar çok istemiyorsunuz. Sevmek ve sevilmek sizin için en önemli konulardan biri.

KURT GÖRMEK

Resimde ilk olarak kurt gördüyseniz, sadakatli bir kişilik olmanızın yanı sıra bağlı olduğunuz şeyleri saklamayı da çok iyi biliyorsunuz. Oldukça hızlı ve tutkulusunuz. Kişisel bağ kurmak sizin için hiç de zor değil. Kurt gibi, yumuşak karnınızı ve kendi kendinize algıladığınız zayıflıklarınızı güç ve korku duvarının arkasına saklıyorsunuz.

KAPLAN GÖRMEK

Fotoğrafta İlk önce kaplan ile karşılaştıysanız, Çok sayıda sıkıntı ile karşılaşmış bir insan olarak ön plana çıkıyorsunuz. Hayatınızda bulunan insanların, hatta sizi en iyi tanıyanların bile, sizi zarar görmüş veya bakılmaya, korunmaya ve hassas bakıma ihtiyacı olan biri olarak görme imkanı oldukça yüksektir. Gerçek şu ki, özünde, muhtemelen bildiğinden daha güçlü bir güce sahipsin. Bir dahaki sefere yenilmiş, tükenmiş veya ezilmiş hissettiğinizde, ruh hayvanınız olan kaplanı kafanızda canlandırın ve zaten bolca sahip olduğunuz o güçlü içsel güç duygusuna konsantre olun.

KOBRA GÖRMEK

Resimde ilk kobra gördüyseniz, eski Mısırlılar zamanından beri yılanlar, bilgeliğin işaretleri ve krallığın koruyucuları olarak müjdelenmiştir. Bazı yılanlar zehirli olsa da hepsi güçlü ve güzeldir. Belki bazen hayatta kendin için ayağa kalkamazsın. Belki de kendi değerine inanmakta güçlük çekiyorsun. Bu kobrayı görmek, içinizin derinliklerinde, kendinizin en iyi savunucusu ve müttefiki olmanız için haykıran bir ses olduğu anlamına gelir.

BAYKUŞ GÖRMEK

Resimde önce baykuş gördüyseniz, sakladığınız kişilik özelliğiniz iç gözlem ve meditasyon tutkunuzdur. Baykuş geleneksel olarak bilgelikle ilişkilendirilir, çoğu insanın bildiği bir gerçektir, ancak çoğu insan bunun aynı zamanda gölge benliğimizle, iç benliğimizle, sanatlarla ve ruhsal bağlılıkla beslediğimiz parçamızla da ilişkili olduğunu bilmiyor. İnsanlar sizi partinin gürültülü, kabadayı, eğlenceyi seven hayatı olarak düşünebilir ve siz de öylesiniz, ama aynı zamanda bilgiyi soluma kapasiteniz var ve inanışla, meditasyon veya diğer adanmışlık biçimleriyle teselli buluyorsunuz.

ASLAN GÖRMEK

Fotoğrafa baktığınızda ilk olarak aslan gördüyseniz, sakladığınız kişilik özelliğiniz öfke duygunuzdur. Aslanlar, güçlü, tehlikeli ve asil oldukları kadar, bir düşmanla yüzleşme zamanı geldiğinde yüreklerini kükremeleriyle bilinirler. Öfke elbette her zaman kötü bir şey değildir. Çoğu zaman, bir deneyimi işlemek için önce onunla ilgili hissettiğiniz öfkeyi gidermeniz gerekir.

YARASA GÖRMEK

Etrafınızda olup bitenlere her zaman ne kadar duyarlı olduğunuzu gizlersiniz. Yarasalar, en karanlık koşullarda bile neredeyse kör uçabilmeleriyle bilinirler. Duyularınıza tam olarak sahip olsanız da, bir yarasa gibi çevrenizi ve içindeki insanları tanımak için alternatif yollar kullanırsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN