Bu Optik İllüzyon Resminde Kaç Kişi Olduğunu Bulun ve İQ Seviyenizi Test Edin!

Bu Optik İllüzyon Resminde Kaç Kişi Olduğunu Bulun ve İQ Seviyenizi Test Edin!

Sosyal medya üzerinde viral olan bu optik illüzyon görüntüsünde 7 kişiyi ve bir kediyi tespit ederek zekanızı test etmeye çalışın. Resmin içerisinde gizlemiş olan kişileri 30 saniyede bulabilir misin?

Optik illüzyon, farklı bakış açılarından farklı görünümlere sahip bir nesnenin, çizimin veya resmin akıllara durgunluk veren bir gösterimidir. Fiziksel, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Bu optik yanılsamalar, kişilik özelliklerinize biraz ışık tuttukları için psikanaliz alanının da bir parçasıdır. Normal bir insan beyni, her açıdan farklı bir algı oluşturan şeylere veya görüntülere farklı bakabilir. Böyle zekice bir örnek, 7 kişinin ve bir kedinin görüntülerinin gizlendiği viral bir optik illüzyon görüntüsüdür. Bu optik illüzyonda 7 kişi ve bir kedinin tümünü tespit ederek IQ'nuzu test edin.

2-005.jpg

BU OPTİK İLLÜZYON GÖRÜNTÜSÜNDE TÜM GİZLİ KİŞİLERİ BULABİLECEK MİSİNİZ?

Yukarıdaki görsel internet üzerinde oldukça popülerlik kazanmış bir optik illüzyon testidir. Buradaki zorluk, resimdeki 7 kişiyi ve bir kediyi tespit etmektir; bu, beyninizin en iyi durumda olup olmadığını söyleyecektir. Bu optik yanılsama, Zeka Bölümünüzü test etmenize yardımcı olabilir. Ne kadar çok insan tespit ederseniz, IQ Seviyeniz o kadar fazla dikkate alınacaktır:

7 kişiyi ve bir kediyi tespit edebildiyseniz, beyniniz "en iyi durumda " demektir.

İllüzyonda 6 yüzü bulabildiyseniz , beyniniz "iyi durumda " demektir.

Yalnızca iki veya üç tanesini keşfedebiliyorsanız, zihninizin "yardıma ihtiyacı var" anlamına gelir.

BU OPTİK İLLÜZYON RESMİNDE KAÇ KİŞİYİ TESPİT ETTİNİZ?

Optik İllüzyon görüntüsüne yakından bakalım ve 7 kişi ile bir kedinin nerede olduğunu tespit edelim.

Resmin sol üst köşesinde 2 kişi ve resmin orta üst tarafında 1 kişi var. 4 kişi arabanın yanında ve kedi resmin sağ alt tarafında.

1-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN