Bu plaj resmindeki mantık hatasını kimse bulamıyor! Sadece IQ seviyesi 140'ın üstünde olanlar bulabiliyor!

Bu plaj resmindeki mantık hatasını kimse bulamıyor! Sadece IQ seviyesi 140'ın üstünde olanlar bulabiliyor!

Kumsalda oynayan bir kızı görebileceğiniz bu zeka oyunu fotoğrafında büyük bir hata var. Fark edebiliyor musun? Görelim.

Mantık ve muhakeme becerileriniz ne kadar iyi? Kendinizi test etmek ister misiniz? Cevabınız evet ise doğru yerdesiniz. Sizin için bilişsel becerilerinizi test edecek bir zeka oyunu resimli yapbozumuz var . Zeka oyunları, onları çözmek için yaratıcı ve yaratıcı olmanızı gerektiren bulmacalardır. Bu bulmacalar, yanal düşünmeyi güçlendirmede ve zihinsel çevikliği geliştirmede harikadır. Pastanın tepesindeki kiraz gibi davranan bu bilmeceleri çözmesi inanılmaz derecede eğlenceli.

Bugün sizin için mantıksal ve muhakeme yeteneklerinizi test edecek bir beyin bulmacamız var. Verilen süre içinde çözmeniz gerekiyor. Meydan okumaya hazır mısın? Başlayalım.

1.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATAYI BULABİLİR MİSİN?

Bu resimde, kumsalda oynayan küçük bir kızı görebilirsiniz. Kız sahilde kumdan kule yapıyor. Şimdi ilk bakışta tablonun normal göründüğünü düşünebilirsiniz. Ancak, yanılacaksınız. Bu resimde bir hata var ve bunda oldukça yaygın bir hata var. Tek yapmanız gereken hatayı 5 saniye içinde bulmak ve meydan okumayı bitireceksiniz. Çözmek için beş saniyen var, bu yüzden elinden gelenin en iyisini yap. Bir zamanlayıcıyı 5 saniyeye ayarlayın ve başlayın.

GİZLİ HATAYI BULDUN MU?

Bu beyin bilmecesini ancak iyi mantıksal becerilere sahip kişiler çözebilir. Bu nedenle, resmi gerçekten dikkatli bir şekilde gözlemleyin. Suya bakın, kuma bakın, kıza bakın ve orada olması ya da olmaması gereken bir şey var mı bakın. Bunu yaptıktan sonra, bu sorunu oldukça kolay bir şekilde çözebileceksiniz. Bu bulmacadaki hatayı henüz bulamadınız mı? Değilse, acele edin. Sadece 5 saniyen vardı ve yakında zamanın tükenecek.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka bulmacasında , plaj resmindeki hatayı 5 saniye içinde görmeniz gerekiyordu. Bu, mantıksal, akıl yürütme ve gözlem becerilerinizin bir testiydi. Birçoğunuz verilen süre içinde bu bulmacayı çözmüş olabilirsiniz. Çoğunuz çözmemiş olabilirsiniz. İşte çözüm: Tutma kısmı kovanın alt tarafında.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN