Bu resimdeki leoparı kimse göremiyor! Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar 10 saniyede bulabiliyor!

Bu resimdeki leoparı kimse göremiyor! Yalnızca IQ'su 160'ın üstünde olanlar 10 saniyede bulabiliyor!

Görsel bulmacalar beynimizi ve gözlerimizi çalıştırmak için harikadır. Bu görüntüler aynı zamanda optik illüzyonlar olarak da bilinir. Bu optik illüzyon resmindeki gizli leoparı bulabilir misin?

Bu optik illüzyon görüntülerine rastgele baktığınızda görünmeyen şeyler, yakından baktığınızda görünür hale geliyor. Buna optik yanılsama denir. Yakından baktığınızda, içinde gizli olan ince şeyleri görebilirsiniz. İnsan beyninin bu durumda ne ölçüde çalıştığı hakkında birçok çalışma yapılmıştır.

Aşağıda verilen fotoğraf bulmacasında dağ alanını görebilirsiniz. Sıradan görünen bu resimde, dağların önünde gözlerin önünde bir leopar var ama fark edilmesi kolay değil. Resimdeki gizli leoparı doğru tespit ederseniz, görüşünüz ve beyniniz keskindir ve jet hızında çalışır. Resimde gizlenen leoparı 10 saniye içinde bulabilir misin?

kapak-002.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ LEOPARI BULABİLİR MİSİN?

Zeka bulmacaları, bilişsel yetenekleri ve mantıksal muhakeme becerilerini geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmış mükemmel bir ruh hali yükselticidir. Kısacası zeka oyunları sizi daha akıllı ve keskin yapar. Bu nedenle, bunları günlük olarak çözdüğünüzden emin olun. Yukarıdaki resimde gizli leoparı 10 saniye içinde bulabilir misin?

GİZLİ LEOPARI GÖRDÜN MÜ?

Resimdeki gizli leoparı verilen süre içinde veya daha fazla çözemezseniz, kendinizi kötü hissetmeyin. Bu oldukça zor bir bulmaca olduğu için birçok kişinin bu bulmacayı çözemediğini belirtiyor. Süre doldu. Gizli leoparı gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bu optik illüzyon bulmacasında, gizli leoparı 10 saniye içinde bulmanız gerekiyordu. Bu zeka bulmacasını çözemediyseniz ve verilen saniyeler içinde gizli leoparı göremediyseniz, cevabı görmek için aşağı kaydırın. Leoparın konumu aşağıdaki resimde daire içine alınmıştır.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN