Bu saç modelleri sizi bambaşka yapacak! Kuaförler bu yılın trendlerini açıkladı: İşte en popüler saç kesim stilleri

Bu saç modelleri sizi bambaşka yapacak! Kuaförler bu yılın trendlerini açıkladı: İşte en popüler saç kesim stilleri

Kış saç modelleri ve saç kesimlerini denediyseniz ve saçlarınıza biraz daha önemli bir şey yapmak istiyorsanız, doğru yere geldiniz. İster büyük bir değişiklik ister ince bir ince ayar arıyor olun, işte profesyonellerin ilkbahar ve yaz mevsiminde patlayacağını tahmin ettiği saç modellerini sizler için derledik...

Geçtiğimiz birkaç yıl saçlar için doğal dokuyu ve zahmetsiz saç stillerini benimsemeye odaklandıysa, 2023 ilkbahar ve yaz mevsimi tüm bunlar ve biraz da ekstra tarz olmaya hazırlanıyor. İlkbahar ve yaz ayları saç kesimleri açısından oldukça popüler zamanlardır. İşte 2023 senesinin ilkbahar ve yaz mevsiminin en popüler saç modeli şöyle...

01.jpg

BOB KESİM

Klasik bob kesimi bu sezon oldukça popüler. Bob kesimleri son yılların en popüler saç modellerinden biridir ve ilkbahar ve yaz ayları için harika bir seçimdir. Çene hizasında kesilen bu saç stili, kadınların çoğuna uyum sağlar ve her yaşta şık görünür. Kısa, düzgün bir kesimdir ve saçlarınızın hafifletilmesini istiyorsanız, birkaç kat ekleyebilirsiniz.

orta-boy-sac-modelleri-yapimi-ve-cesitleri-1200x720.jpg

ORTA UZUNLUKLU KESİM

Omuz hizasında kesilen orta uzunlukta saçlar, hem düz hem de dalgalı stillerde popülerdir. Bu kesim, yüz hatlarını vurgulamak ve boyun bölgesini açıkta bırakmak isteyenler için idealdir. Bu kesim, saçlarınızın orta uzunlukta kesilmesi ve doğal dalgalanması ile karakterizedir. Ilkbahar ve yaz ayları için harika bir seçimdir, çünkü doğal ve rahattır.

orta-uzunluktaki-katli-sac-modelleri.jpg

KATLI KESİM

Katlı kesim, hacimli saçlar için harikadır. Katlar, saça hareket ve derinlik katar ve yüz hatlarını yumuşatır. Bu sezon, özellikle katlı uzun bob kesimleri popüler. Katlı kesimler her zaman popüler olmuştur ve ilkbahar ve yaz aylarında da harika bir seçenektir. Katlar, saçlarınıza hacim ve hareketlilik kazandırır.

her-sac-tipi-icin-uygun-20-pixie-sac-kesimi-1.jpg

PİXİE KESİM

Pixie kesim, son yıllarda popülerliğini koruyan bir diğer kesimdir. Kısa saçları sevenler için harika bir seçenektir ve ilkbahar ve yaz ayları için hafifletilmiş bir versiyonu da yapılabilir. Kısa saç sevenler için ideal bir seçenek olan pixie kesim, boyun bölgesini açıkta bırakır ve yüz hatlarını vurgular. Bu sezon, daha kısa ve daha düz bir pixie kesim trendi var.

sacsekillendirme-cover.jpg

UZUN DALGALI KESİM

Uzun saçlara sahip olanlar için dalgalı kesim, plajda ve güneşte rahatlıkla kullanılabilecek bir seçenek. Bu sezon, doğal dalgalı saçlar ve hafif katlı kesimler öne çıkıyor.

Yukarıdaki saç kesimleri, bu ilkbahar ve yaz sezonunun en popüler saç kesimleri arasındadır. Herkesin saç stili ve yüz şekli farklıdır, bu nedenle en iyi saç kesimini seçmek için bir kuaförle konuşmak her zaman en iyisidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN