Bu 'süper besin' 1 haftada 7 kilo verdiriyor! Prof. Dr. Canan Karatay'dan zayıflama önerisi

Bu 'süper besin' 1 haftada 7 kilo verdiriyor! Prof. Dr. Canan Karatay'dan zayıflama önerisi

Sağlıklı beslenme önerileriyle yakından takip edilen Prof. Dr. Canan Karatay, 'süper besin' olarak adlandırdığı bir doğal gıda ürününün 1 haftada 7 kilo verdirdiğini söyledi. İşte detaylar...

Zayıflamak isteyenlere önerilerde bulunan kalp ve iç hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, 'süper besin' dediği köy yumurtasından günde 10 adet tüketilmesi gerektiğini söyledi.

CANAN KARATAY ZAYIFLAMA ÖNERİSİ

Prof. Dr. Canan Karatay, düşük kalori içeren yumurtanın tek seferde vücudun ihtiyaç duyduğu tüm mineral ve vitamin komplikasyonlarını karşıladığını belirtti. Ayrıca hem metabolizmayı, hem organların işlevselliğini arttıran yumurtanın, 1 haftada 7 kilo verdirebileceğini söyledi.

CANAN KARATAY YUMURTANIN FAYDALARI

Yurt'ta yer alan habere göre, Prof. Dr. Canan Karatay, "Yumurta adeta 'süper besin.' Ama serbest gezen tavuk yumurtası olacak. Çinliler asırlardan beri günde 10 yumurta yiyor. Hamileler ve lohusalık dönemindeki kadınlar için de çok faydalı. Bebeğin gelişimine katkısı büyük. Yumurtanın beyazı da sarısı da çok faydalı. Biz doktorlar olarak bunu yasaklayamayız" dedi.

yumurtanin-faydalari-neler.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN