Bu test ne çeşit bir arkadaş olduğunuzu ortaya çıkarıyor! Resimde ilk gördüğünüz şeye göre siz hangisisiniz?

Bu test ne çeşit bir arkadaş olduğunuzu ortaya çıkarıyor! Resimde ilk gördüğünüz şeye göre siz hangisisiniz?

Kişilik testlerini sevenler için yeni bir test daha... Bu optik test, sizin hangi cinsten bir arkadaş olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Bilinç altınızdaki tercih kişiliğinizin gizli kalmış yanlarını ortaya çıkaracak. Peki siz ne tür bir dostsunuz? İşte görsel kişilik testi...

Bazı resimler öyle bir ustalıkla çizilmiştir ki bunlara baan herkes önce başka bir şey görür. Çünkü bu resimlerde eşit derecede gizli ve eşit derecede aşikar farklı farklı öğeler vardır. Bunlardan hangisini önce gördüğünüz bilincinizin ve kişiliğinizin de ilk tercihlerine işaret ederek kişiliğinizi ortaya çıkarır.

Bu bulmacaları çözenler genelde sonuçların kendilerini yansıttığını düşünüyor. Sonuçları okumakla kendilerini tanımaya bir adım daha yaklaştıklarını düşünüyorlar.

İşte bu optik yanılsama testlerinden biriyle daha yine karşısındayız. Bu resimde ilk ne gördüğünüz kişiliğinizin arkadaşlığı ve dostluğu nasıl algıladığını ortaya koyacak. Şimdi bir çırpıda aşağıdaki resme bakın; ilk ne gördünüz?

dostluk-iluzyon-resim-kisilik-testi.jpg

Bu resimde gördüğünüz ilk şey sizin ne tür bir arkadaş olduğunuzu ortaya koyuyor.

Resme dikkatlice bakın ve gördüğünüz her şeyi sırasıyla zihninize not edin.

Şimdi seçeneklere bakın:

Ejderha:

Önce ejderhayı görürsen, sadık bir arkadaşsınız. Arkadaşlarınızı, onlara kötü davranan diğer insanlardan korumaya gelince, her zaman ilk tavır alan sizsiniz. Ancak, öfkeniz zaman zaman onlar için durumu zorlaştırabilir. Durumu onlar için daha zor hale getirmediğinizden emin olun.


Asker:

İlk dikkatinizi çeken şey mızraklı asker ise, ne olursa olsun size yakın olan insanların her zaman yanında olan bir dostsunuz. İhtiyaç duyduklarında onları rahatlatmak için her zaman en iyi kelimeleri bulamayabilirsiniz veya en iyi arkadaşınız adına kavgaya karışan ilk kişi siz olmayabilirsiniz ama ne olursa olsun yanlarında olacağınıza her zaman güvenebilirler.

Arkadaşlarınız sizi seviyor ve değer veriyor. Her zaman sıkıştıkları bir konuda görüşünüzü duymak için can atıyorlar. İçinizden geleni söylemekten korkmayın.


Şapkalı Adam:

Resimde ilk dikkatinizi çeken şapkalı adam ise mizah anlayışınızla günü kurtaran arkadaşsınız demektir. Durum ne kadar gergin olursa olsun, her zaman hızlı bir şakayla ortamı yumuşatabilirsiniz.

Korkmayın, bu olayları ciddiye almadığınız anlamına gelmez. Şakanızla kimseyi gücendirmediğinizden emin olmanız yeterli.

Sonuçlar hoşunuza gitti mi? Kendinize uygun buldunuz mu? Bize yorumlarda düşüncenizi yazmayı unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN