Bugün Hayatın Size Sunduğu İyiliğe Odaklanın! 23 Ağustos Burç Yorumlarında Hayat Kimlere Yeni Bir Şans Sunuyor? ...

Bugün Hayatın Size Sunduğu İyiliğe Odaklanın! 23 Ağustos Burç Yorumlarında Hayat Kimlere Yeni Bir Şans Sunuyor? ...

23 Ağustos 2022 Salı günlük burç yorumlarında yıldızlar hangi burca ya da burçlara ikinci bir şans tanıyor? Siz de o talihliler arasında mısınız? İşte yıldızların bu Salı günü sizlere vaat ettikleri...

23 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Özellikle de bir tür mola için işe dönüyorsanız bu salı sizin için çok verimli olacak.

Rahat ve enerji dolusunuz. Ayrıca birçok fikriniz var. Bu yüzden çalışmak çocuk oyuncağı olmalı. Öğleden sonra alışverişe gitmeye karar verebilirsiniz, ancak aradığınızı bulamasanız da gerçekten çok keyif alacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün, işiniz için zararlı olsa da partnerinize karşı çok dikkatli görünüyorsunuz. Bu planladığınız bir şey değil ama muhtemelen kendinizi duygularınızın ellerine bırakacaksınız.

Partneriniz ilgiye karşılık verecek, hatta belki de sizin için nefesinizi kesecek bir sürpriz bile hazırlayacaktır.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Neler elde edebileceğinize şaşıracağınız için bu salı günü son harcamalarınızı tamamen gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Yıldızlar farkındalık için ve her şeyi tam olarak nasıl olduklarını size göstermek için uğraşıyor. Sizi gergin bir ruh haline sokacak bir bütçeyle karşı karşıya olabilirsiniz. Partneriniz analiziniz konusunda size yardımcı olabilir.

burclar-001.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu salı gününü, özellikle sabır ve ayrıntılara dikkat etmeyi gerektiriyorsa, ders çalışmakla ilgili etkinliklere ayırmalısınız.

Karmaşık bir hedefe yönelerek saatlerce tek bir yerde sabit oturma kapasiteniz var. Hayal gücünüzü de ihmal etmemelisiniz, bu yüzden karışıma yeni bir şeyler katmaya çalışın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Evde birtakım düzenlemeler yapmanız, hatta belki de bir hobinizden vazgeçmeniz gerekecek.

Bu muhtemelen çok hevesli olduğunuz bir şey olmayacağından, geçiş sorunsuz olacak. Sorunlar, algılanma şeklinizi daha da etkileyecek bir uzlaşma olduğunu düşünüyorsanız ortaya çıkacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İşe odaklanmanız hakkında iyi haber, bu beceriniz geri gelmiş gibi görünüyor. İş arkadaşlarınızla sohbet etmek için biraz fazla zaman harcamanıza rağmen, bugün sizin için programda hayal kurmak yok.

Ancak bu, tüm iş yeri deneyiminize katkıda bulunacak ve işinizi etkilemeyecek.

burclar1-002.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Merkür sizi kariyeriniz hakkında daha fazla düşünmeye itiyor ama aynı zamanda ofiste fırsatçı olmak istemiyorsunuz.

Meslektaşlarınızla artı puanları kazanmaya çalışıyorsunuz ve iyi haber şu ki stratejiniz işe yarayacak. Bu aynı zamanda iş konusunda daha az stresli olmanıza da yardımcı olacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Planlarınıza çok odaklanmış görünüyorsunuz ve onların tıpkı oldukları gibi gerçek olacağına yürekten inanıyorsunuz.

Öyleyse, beğendiğiniz biri tercihlerinize olan güvensizliğini ifade etmeye geldiğinde tepkinizi hayal edin. En iyi sonuçları elde etmek için neyi değiştirmeniz gerektiği konusunda çok çelişkili olmanız muhtemeldir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Geceleri herkesi uyanık tutan bazı aile meseleleri konusunda çok rahat görünüyorsunuz ve insanlar doğal olarak empati eksikliğiniz için size kızabilirler.

Herkes için bir güvence direği olarak işlev görmek istediğiniz için böyle davranıyorsunuz, derinlerde sizin de endişeleriniz olabilir.

burclar2-002.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özellikle işle ilgili içgüdüleriniz, bugün ofiste ön planda olacak. Kendinizi korumaya çalışıyorsunuz ama aynı zamanda ilgili herkes için en iyi sonucu elde ediyorsunuz.

Öğleden sonra, uzun zamandır görmediğiniz birini yakalama şansınız olabilir ve muhtemelen bundan çok keyif alacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Sanatla ve en kasvetli iş yerlerinde bile yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilecek her şeyle dolu bir gün. Ortamı değiştirmek için küçük molalardan yararlanıyorsunuz ve bu durum iş arkadaşlarınız tarafından da fark edilebilir.

Yeni ününüzden pek keyif almıyorsunuz ama başkalarının günlerini güzelleştiriyor olmanız sizi neşelendiriyor.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu salı, önceden planladığınız ve ayrıntılar konusunda son derece net olduğunuz bir görselleştirme alıştırması denemelisiniz.

Böyle bir egzersiz size uygun olmasa da rahatlamanıza ve bir amaç duygusu elde etmenize yardımcı olacaktır. Bazı meselelerde kararsız kalma konusunda endişelenmeyin, bunlar doğal olarak gelişecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN