Cilt Lekelerini Silgi Gibi Siler Geçer! Kahverengi cilt Lekelerine Kökten Çözüm Uygula Ve Kurtul...

Cilt Lekelerini Silgi Gibi Siler Geçer! Kahverengi cilt Lekelerine Kökten Çözüm Uygula Ve Kurtul...

Canlı ve lekesiz bir cilde sahip olmak için cildinize iyi bakmanız ve hijyeni sağlamanız önemlidir. Koyu lekelerden kurtulmak ve cildinizi pürüzsüz ve yumuşak hale getirmek için birkaç çare var. İşte büyükannelerimizin cilt lekelerinden kurtulmak için kullandığı ev yapımı maskeler...

Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt kadın erkek fark etmeksizin herkesin hayalidir. Hiç kimse pürüzlü, lekeli ve yorgun görünen cilde sahip olmak istemez.

LEKESİZ BİR CİLT İÇİN BOL SU İÇİN

Bol su içmek cildinizde harikalar yaratabilir. Tüm toksinleri atarak vücudun temizlenmesine yardımcı olur. Günde 8 ila 10 bardak su içmek, temiz, pürüzsüz ve parlak bir cilt geliştirmenin en iyi ve en doğal yolu olacaktır.

Su, vücudunuzdaki tüm toksinleri ve atıkları temizlemeye yardımcı olur. Ancak alkol, gazlı ve şekerli içeceklerden uzak durmaya çalışın. Diyetinize su içeriği yüksek meyve ve sebzeleri ekleyin. Ayrıca cildinizin görünümünü iyileştirmek için yüzünüzdeki tozu ve kiri temizlemek için yüzünüzü günde en az 2 kez yıkayın.

cilt-lekesi.jpg

LİMON SUYU VE YOĞURT İLE YÜZ MASKESİ

Limonun birçok faydası olduğunu hepimiz biliyoruz. Siyah noktalardan kurtulmak için kullanabilirsiniz. Limonlarda bulunan C vitamini ve sitrik asit, onu koyu lekelerin aydınlatılmasına yardımcı olabilecek mükemmel bir ağartma aracı yapar. Bu, başarılı sonuçlar veren en güvenilir ve asırlık uygulamadır.

Limonun ağartma özelliği ve yoğurdun temizleme özelliği, siyah noktaların açılması ve yüze ışıltı kazandırmak için harika bir kombinasyondur. Şeker peeling özelliklerine sahiptir ve yüzdeki ölü deriyi çıkarmak için bir kese olarak kullanılabilir. Bu yenilenmiş bir görünüm verir.

YAĞLI YOĞURT GÜNEŞ LEKELERİ İLE SAVAŞIYOR

Yoğurt, yüzünüzdeki ölü deriyi temizlemeye yardımcı olan ve koyu lekelerinizi aydınlatan laktik asit açısından zengindir. Ayranı pamuk yardımıyla direkt olarak koyu lekelere sürün ve 20 dakika bekletin. Yüzünüzü temiz suyla yıkayın ve sonuçları görün.

cilt-lekesi-maske.jpg

ALOE VERA YÜZ YILLARDIR CANLI VE LEKESİZ CİLTLER İÇİN KULLANILIYOR

Aloe vera, birçok faydalı özelliği olan ve cilt kalitesini artıran en iyi ve doğal şeylerden biri olan bir bitkidir. Vücutta bulunan amino asitlerin yüzde 90'ını içerir ve ayrıca içinde A, B, C ve E vitaminleri bulunur.

Aloe vera bitkisi, yaşlanma karşıtı ve cildi besleyici özelliklere sahiptir. Koyu lekelerin giderilmesine yardımcı olur ve ayrıca ciltteki renk değişikliğini azaltır. Ağrı kesici olarak kullanılır ve ayrıca antiseptik özelliklere sahiptir. Hatta mükemmel bir nemlendirici olarak çalışır ve bu nedenle cildinizi pürüzsüz ve yumuşak hale getirebilir .

DOMATESİ CİLT LEKELERİNDE DE KULLANABİLECEĞİNİZİ BİLİYOR MUSUNUZ?

Domatesler çok iyi bir cilt toniği olarak kullanabilirsiniz. Yüzünüze doğal bir ışıltı katar. Domatesler sadece doğrudan cilde uygulandığında değil, aynı zamanda çiğ olarak tüketildiğinde de harikalar yaratır. Yüzünüze bir yüz paketi gibi domates püresi sürün ve yaklaşık 10 dakika bekletin. Soğuk suyla durulayabilirsiniz. Bu, cildinizin yumuşak, pürüzsüz ve parlak olmasını sağlar.

cilt-lekesi-nedir.jpg

SAF BAL CİLT LEKELERİ İLE DE SAVAŞIR

Cildinize saf bal uygulamak, koyu lekelerden kurtulmanın en iyi yollarından biridir ve aynı zamanda cildinizi pürüzsüz ve yumuşak hale getirerek kalitesini artırır. Bal, sağlıklı cildin korunmasına yardımcı olur ve ayrıca nemlendirici özelliklere sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN