Bugün o burçlar için büyük bir felaket olabilir! İşte gününüzü kabusa çevirecek gelişme ve o talihsiz burç...

Bugün o burçlar için büyük bir felaket olabilir!  İşte gününüzü kabusa çevirecek gelişme ve  o talihsiz burç...

Etrafınız sevgi ve destekle sarılacak . Gününüzü sakin ve huzurlu bir şekilde geçirin. Aileniz günü sizin için daha güzel hale getirecek. Buna izin verin. İşte 22 Eylül 2022 Perşembe günü için burç yorumları ve sizi bekleyenlerin ipuçları...

22 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel bir fikir bugün oldukça tartışmalı görünecek ve insanlar buna nasıl tepki vereceklerini gerçekten bilemeyecekler.

Öte yandan, bu fikir size çok doğal geliyor, bu yüzden endişelenmeniz gerektiğinden pek emin değilsiniz. Varlığınızın diğerlerini rahatsız ettiği fikrine kapılarak kendinizi tecrit etme eğilimine sahip olabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu perşembe, başkalarından tavsiye bekliyormuş gibi karar vermekten kaçınacaksınız. Bunun nedeni kendinize güvenmemeniz değil, kendi başınıza karar vermek istemediğiniz bazı şeyler var.

Şans eseri etrafınızda çok güvenilir insanlar var ve bu da en iyi öğütleri duyacağınız anlamına geliyor.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Mevcut eğilim sizin, bulabileceğiniz en iyi şansı yakalama ihtimalinizi artıracak, ancak bundan yararlanmadığınız sürece çok fazla değişiklik olmayacak.

Bazıları, diğer günlerde biraz yavaşlamaya neden olan aşırılıklara da katlanmaya çalışıyor. Belki de yemeniz için neyin sağlıklı olduğu hakkında biraz düşünmeniz gerekir.

burclar.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Partnerinize biraz fazla güveniyor gibisiniz ve bu perşembe işler değişebilir. İkiniz de kendi iş yerlerinizde olabilirsiniz, böylece çok fazla iletişiminiz olmaz.

Sabah çok hızlı geçecek çünkü çok meşgul olacaksınız ama öğleden sonrayı biraz ağırdan alma şansınız var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Herhangi bir hata yapmaktan korksanız da, yeni öğrendiğiniz şeyleri uygulamaya koymak için harika bir gün. Başınızı olmadık yerde belaya sokmaktansa şimdi pratik yapmak en iyisidir.

Bazı Aslanlar herhangi bir grup probleminden uzak durmaya çalışırlar ve işlerini baş ağrısı olmadan halletmek için kendi başlarına çalışmaya eğilimlidirler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yıldızlar yolunuzu aydınlatıyor ama bu perşembe sezgilerinizi de dinlemeniz gerekiyor. İş yerinde olacaklara, belki de gerçekten olumlu bir değişime tam olarak hazır olmayabilirsiniz.

Akşam için tavsiyemiz, evde kalmanız ve ihtiyaç halinde biraz dinlenmeniz olacak.

burclar-yorum.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Önümüzdeki en rahat gün olmasa da zor bir gün de sayılmaz. Ve görünen o ki, etrafta olup bitenlere çok fazla dikkat ederek aslında işleri kendiniz için daha da kötüleştiriyorsunuz.

Çok saygı duyduğunuz birinin sözleri size ters gelebilir ve bundan sonra küçük bir dram yaratırsınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu perşembe, özellikle meşgul insanların peşindeyseniz, iş yerindeki her türlü çaba için iyi bir gün.

Gereksiz yere sert görünebileceğiniz için kendinizi nasıl ifade ettiğinize dikkat etmeniz gerekiyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu perşembe oldukça çelişkili olacaksınız. Bir yandan partnerinize yaptığınız her şeyi her zaman haklı çıkarmak istemiyorsunuz, öte yandan da aranızda dürüstlüğün hakim olmasını istiyorsunuz.

Bu sadece gerçek bir denge ile elde edilir ve bu, üzerinde çalışmanız gereken bir şey. Eski bir arkadaşınızdan alacağınız bazı iyi tavsiyeler size yardımcı olabilir.

burc.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu, hem profesyonel hem de kişisel anlamda iyi haberlerin günü olacak, ancak en önemli haber aslında ev hayatınızdan gelecek gibi görünüyor.

Partneriniz bir şey satın almış olabilir ve bunu size nasıl açıklayacağından emin olmayabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Son zamanlarda dikkatinizin dağıldığını partnerinizin fark etmediğini düşünüyorsanız, kendinizi kandırıyorsunuz demektir.

İşleriniz zihninizin çoğunu meşgul ediyor olabilir, bunun zor bir duruma dönüşmesini istemiyorsanız, partnerinize doğrudan ne olduğunu açıklamak isteyebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün normalden daha yavaş görüneceksiniz ve bu partnerinizin sinirlerini bozabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz ama aynı zamanda daha hızlı yapamayacağınız bazı şeyler var.

Günün sonunda, bunun yapılacak doğru şey olduğunu görebilirsiniz, ancak bununla birlikte, neler olup bittiğine dair bazı açıklamalar yapmanız gerekiyor.
. Yıllardır mutsuz bir evliliğin içine hapsolan Nermin (Aslıhan Gürbüz), eşi Veli’nin (Ersin Arıcı) ölümünün ardından geçen yılların hesaplaşmasının gasilhanede yapmaya karar verir. Nermin’in Veli’yle yüzleşmesi aslında bir yandan kendi hayatıyla yüzleşmesidir…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN