Bugün Özellikle Bu 4 Burç Dikkatli Olsun! 5 Temmuz Burç Yorumlarında Kimlere Nasıl Uyarılar Var?

Bugün Özellikle Bu 4 Burç Dikkatli Olsun! 5 Temmuz Burç Yorumlarında Kimlere Nasıl Uyarılar Var?

4 Temmuz haftanın ikinci iş günü burçları neler bekliyor? Yıldızlar kimlerin yanında ve kimleri terk etti? İşte oğlaklar, kovalar, balıklar, akrepler, ikizler, başaklar, aslanlar, yengeçler, koçlar, boğalar ve diğer burçların bu cuma günü başlarına gelecekler ile ilgili en net yorumlar ve tüyolar ...

5 TEMMUZ 2022

KOÇ : ŞİMDİDEN ROMANTİK RUH HALİNİZ BAŞLADI

Yarının etkisini şimdiden hissediyor gibisiniz ve şimdiden romantik bir ruh hali içindesiniz. Bunu partnerinizle öğleden sonra kısa bir an için paylaşabileceğiniz gerçeği çok acı.

Günün çoğunda çok meşgul olacaksınız ve nefes alacak bir anınız bile olmayacak. Neyse ki, kendinize iyi bakıyor gibisiniz.

BOĞA : DOĞRU KİŞİYE DANIŞMIYORSUNUZ

Pek emin olmadığınız bazı konularda tavsiye ve rehberlik istiyorsunuz ama belki de doğru kişiye danışmıyorsunuz.

Ayrıca, bazı bilgileri göz ardı etme eğiliminiz, belki de bu bilgileri önemsiz gördüğünüz için veya düşünmenin planlarınızı rayından çıkaracağından korktuğunuz için.

İKİZLER : BUGÜN PLANINIZA SADIK KALACAKSINIZ

Bugün için çok katı bir planınız var gibi görünüyor ve ne olursa olsun büyük olasılıkla bu planı takip edeceksiniz. Bazıları bu nedenle daha fazla boş zaman bulacaklar, ancak diğerleri bu zamanı başka faaliyetlerle doldurma ihtiyacı hissedecekler.

Herkes çok üretken ama aynı zamanda belki de kendilerini yormamaya dikkat etmeleri gerekiyor.

17-haziran-buclar.jpg

YENGEÇ : İŞ ARKADAŞINIZIN SİZİ ETKİLEMESİNE İZİN VERİYORSUNUZ

Görünüşe göre iş arkadaşınızın sizi etkilemesine izin veriyorsunuz ve o kişi sizin iyiliğinizi gözetmiyor olabilir.

Ona ihtiyaç duyuyorsanız, gerçekte neye ihtiyacınız olduğunu yeterince düşünebileceğiniz kadar kendinize zaman ayırın.

ASLAN : İŞYERİNDE KENDİNİZİ SALDIRI ALTINDA HİSSEDİYORSUNUZ

İş yerinde kendinizi saldırı altında hissedebilirsiniz çünkü herkes sizden bir tür tavsiye istiyor gibi görünüyor. Her durumda iyi davranıyor ve insanlara elinizden geldiğince yardımcı oluyorsunuz.

Ama bu sizi beklediğinizden daha fazla strese sokacak. Başkalarının ne yaptığına odaklanın ve gerçekten ilgilenin ama aynı zamanda kendinizi koruyun.

BAŞAK : BUGÜN OLDUKÇA SALDIRGANSINIZ

Bu salı oldukça saldırgansınız ve insanlar gerginliğinizin farkında olduğu için onlardan doğru yanıtları alamayabilirsiniz.

Bazı şeyler istediğiniz gibi veya istediğiniz zamanda yapılamıyorsa bile durumu kabul etmeniz gerekecek.

3.jpg

TERAZİ : SİZE BUGÜN KİMSE HAYIR DEMEYECEK

Bugün hiç kimse size hayır demeye cesaret edemez, çünkü görünüşe göre herkese meydan okumaya hazırsınız ve planınız konusunda çok ısrarcısınız.

Dikkatli olmak isteyebileceğiniz tek husus, endişelenmeniz için bazı nedenlerin olabileceği sağlığınızla ilgilidir. Google'da semptomlarını araştırmak veya sebepsiz yere endişelenmek yerine, belki de nihayet bir uzmana görünme zamanı gelmiştir.

AKREP : HİÇ BİR ŞEYİ ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORSUNUZ

İş yerinde mükemmeliyetçi olmak ve hiçbir şeyi şansa bırakmamak isteyebilirsiniz. Çok düzenlisiniz ve sonraki işler önceden düşünmeye meyillisiniz ama günümüzün kaosa eğilimi göz önüne alındığında, daha dikkatli olmanız gerekiyor gibi görünüyor.

Akşam partneriniz tarafından yöneltilen bir soru, aklınızda ilginç ve duygusal bir yankı uyandırabilir.

YAY : BUGÜN TEZATLIK GÜNÜ

Maddi ve manevi kazanç arasında bir tezatlık günü. Her ikisinden de, çok farklı iki durumda faydalanmak üzeresiniz ve başarılarınızla gurur duymanıza rağmen, hangisinin gerçekten en önemli olduğunu merak etmeden duramıyorsunuz.

17-haziran-burc-yorumlari.jpg

OĞLAK : İÇ MOTİVASYON AÇISINDA SIKINTI VAR

Mevcut eğilim; rahatlık ihtiyacı, kararlılık ve ortaya çıkan bir fırsatla ilgili olan iç motivasyonlarınız arasında savaşmanıza neden olacak.

Neleri başarabileceğiniz konusunda gayet mantıklı kararlar verebiliyorsunuz, ancak bir tür fırsat içsel düşüncelerinizi zorluyor. Cesur olup denemek istiyorsunuz ama işin içinde bir de risk unsuru var.

KOVA : İKNA EDİCİLİĞİNİZ ÇOK YÜKSEK

İkna edici argümanlarınız bugün çok ağır basacak. Bir şey istiyorsanız, karşılığında kesinlikle hayır cevabını kabul etmeyeceksiniz.

İkna etmeye çalıştığınız kişi, ikna tekniğinizin arkasında ne olduğunu bilen partnerinizse, biraz zorlanabilirsiniz.

BALIK : DEĞERLİ DERSLER ÇIKARACAKSINIZ

Mevcut eğilim, entelektüel tereddütlerle ilgilidir, bu sayede bazı değerli dersler çıkarabilirsiniz.

Yaratıcısınız ve ince ayrıntılara, belki de başkalarının hiçbir şekilde görmeyeceği şeylere vurgu yapıyorsunuz. Akşam saatlerinde, aklında çılgın bir fikir olan bir arkadaşınız nedeniyle planlarınız değişime uğrayacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN