Bugün tüm burçlarda Uranüs etkisi başlayacak! İşte gün boyu burcunuzu bekleyen gelişmeler...

Bugün tüm burçlarda Uranüs etkisi başlayacak! İşte gün boyu burcunuzu bekleyen gelişmeler...

Bugün tüm burçlar Uranüs-Juno geçişi ile değişime açık hale geleceğiz. Liderlik etme ve ilham verme yeteneğimizden yararlanabiliriz. Bu, ilişkilerimizde dinamik, pozitif grup aktiviteleri ve dostça enerji zamanı olabilir. Bireyselliği kabul edip saygı duyarak birlikte olabilir ve aynı anda birbirimize alanlar verebiliriz. Etkileşimler taze, ilerici ve ilham verici olacak.

8 ARALIK 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu perşembe ortak çalışma için harika bir gün ama kararsızlığınızı bir kenara bırakmanız gerekiyor. İnsanlar sizden nihai seçimler yapmanızı isteyecekler ve kesinlikle başkalarının önünüze koyabileceği seçeneklerin çokluğuna kendinizi kaptırmamalısınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sosyal eğilimleriniz bu perşembe günü partneriniz nedeniyle biraz yumuşayabilir ve sabah kendinizi bu konuda biraz tuhaf hissedebilirsiniz.

Ama saatler ilerledikçe ve her türlü aktiviteye dahil olup sevdiğiniz kişiyle kaliteli zaman geçirdikçe, onun sizi engelleyici tutumunu biraz anlayabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Yıldızlar sizi oldukça nostaljik bir havaya doğru itiyor, bu yüzden günü her türlü hatırayı yad ederek geçireceksiniz.

Bu, belirli bir spora veya hobiye olan tutkunuzu yeniden alevlendirebilir, ancak yeniden uygulamaya başlamak için önceden düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu perşembe günü söyleyeceğiniz sözlere dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü takındığınız tavrınızla kesinlikle herhangi bir hayran toplamayacaksınız.

Hatta etrafınızdaki insanları gergin hissettireceksiniz, bu yüzden büyük olasılıkla sizden uzak durmayı tercih edecekler. Bazen insanlar doğru olduğunu bildikleri şeyleri duymak istemezler.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu perşembe sizi zamanda geriye, içinizde biraz yara bırakmış olabilecek geçmiş bir aşka döndürebilir. O kişiyle temas halinde olsanız da olmasanız da, bugün size bu işi bitirme şansı sunabilir.

Her şeyi kendiniz için güzel tutmaya çalışın ve geçmişteki hoş olmayan şeyleri düşünerek üzülmeyin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut durum, gerçekten bir uzmana götürmeniz gereken küçük bir sağlık sorununu dikkatinize sunacak ve bununla kaybedecek zamanınız olmadığını anlayacaksınız.

Partneriniz, ihtiyacınız olan başka şeyler konusunda sizi desteklemek için yanınızda olacaktır. Bunu atlattıktan sonra hem fiziksel hem de zihinsel olarak bin kat daha iyi hissedeceksiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu perşembe biraz gergin ve rahatsız hissediyorsunuz ama görünüşe göre sadece çevrenizdekilerin hayal kırıklıklarından yararlanıyorsunuz.

Bazı insanlar yanınızdayken sizi kıskanabilir veya kendilerini yetersiz hissedebilir. Görünüşe göre bugün oldukça anlayışlısınız ve kendi tavrınızı değiştirip işleri onlar için bir nebze olsun kolaylaştırabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu perşembe oldukça cesur bir tavır sergileyeceksiniz ve kesinlikle en az avantajlı olan insanlar adına konuşacaksınız.

Büyük bir savaşçı sayılmazsınız ama çevrenizdeki hiç kimsenin çabanızı küçümsemesine veya yaptığınız şeyi eleştirmesine izin vermeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Son zamanlarda yaptığınız her şeyin, en azından size yakın olanlar üzerinde bir etkisi olduğunu doğrulama ihtiyacı hissediyorsunuz, bu yüzden bu perşembe günü her türlü soruyla herkesi rahatsız edeceksiniz.

Ayrıca, çalışma haftası sona yaklaştığından, her zamankinden daha düzenli olma ihtiyacı duyuyorsunuz, bu nedenle günün önemli bir bölümünü işleri toparlamakla geçireceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hem işte hem de evde, her türlü aktiviteye katılmaya istekli göründüğünüz pratik günlerden biri.

Bazı Oğlaklar yapmayı tercih ettikleri şey konusunda daha net olurken, diğerleri önlerine ne gelirse onu yapmaya çalışacaklar. Yaşadığınız şeylerin hiçbirini fazla düşünmeye çalışmayın çünkü sadece zihninizi yorarsınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Başa çıkmanız gereken bazı aile işleri bugün gündemde olacak ve başarılı olmak için giderek daha fazla motive olacaksınız.

Bugün alacağınız bazı küçük kararlar, önümüzdeki birkaç hafta hatta aylar boyunca sizi etkileyecek, bu yüzden bu kararları alırken dikkatli olmak isteyebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu perşembe kişisel çıkarlarınızı şiddetle koruyorsunuz, bu nedenle bugün fazla mesai yapma şansınız yok.

Kesinlikle en yakınınızla beraber rahatlatıcı bir zaman geçirmek için can atıyorsunuz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN