Bülent Ersoy, Zeki Müren için "Beni kıskançlığından öldü" demişti! Yılmaz Morgül'den Diva'yı kızdıracak iddia!

Bülent Ersoy, Zeki Müren için "Beni kıskançlığından öldü" demişti! Yılmaz Morgül'den Diva'yı kızdıracak iddia!

Bülent Ersoy, Dünya Güzelleri Masada adlı programda sanatçı Zeki Müren hakkında dikkat çeken iddialarda bulunmuştu. Ersoy, Zeki Müren için, "Acımasız bir insandı. Bunu kimse bilmez ama kıskançlığından öldü" demişti. 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Yılmaz Morgül, Ersoy'un iddialarına yanıt verdi.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Dünya Güzellerim Masada adlı programında Zeki Müren hakkında söyledikleri gündem olmuştu. Bülent Ersoy, Zeki Müren'in kendisini kıskandığını ve ölümünün sebebinin de bu olduğunu öne sürmüştü. Ardından Gel Konuşalım'a katılan Ersoy, iddialarını yinelemiş ve Müren'in bil bile intihar ettiğini ima etmişti.

zeki-muren.jpg

Bülent Ersoy'un bu iddiaları gündemde geniş yer bulurken, TV8'de yayımlanan Aramızda Kalmasın programına konuk olan Yılmaz Morgül'e Bülent Ersoy'un iddiaları soruldu.

"DEVRAN SİZİN KISKANÇLIĞINIZ YÜZÜNDEN ÖLDÜ"

Yılmaz Morgül “Zeki Müren bana olan kıskançlığından öldü” diyen Bülent Ersoy için “Siz de kıskançlığınızla Devran Çağlar’ın psikolojisini alt üst ettiniz. Devran, sizin kıskançlığınız yüzünden öldü” dedi.

morgulghj.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN