Bülent Ersoy'dan Zeki Müren hakkında şoke eden itiraf! Diva "İntihar etti o" dedi, 38 hap detayı dikkat çekti!

Bülent Ersoy'dan Zeki Müren hakkında şoke eden itiraf! Diva "İntihar etti o" dedi, 38 hap detayı dikkat çekti!

Diva lakabıyla bilinen usta sanatçı Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Zeki Müren için "Kıskanç ve acımasız biriydi" açıklamasında bulunmuş ve bu sözleri tepkilere neden olmuştu. Ersoy, TV8 ekranlarında yer alan Gel Konuşalım'a konuk oldu. Diva iddialarını sürdürürken, Zeki Müren'in intihar ettiğini söyledi.

RENGİN UĞUR

Türk müziğinin sevilen ismi Bülent Ersoy, TV8 ekranlarında yer alan Demet Akalın ile Jess Molho'nun sunduğu Gel Konuşalım'a konuk oldu. Ersoy, programda şoke eden açıklamalarda bulundu.

demet.jpg

"ALLAH'IM BU JAPON'UN CANINI AL"

Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde Dünya Güzelleri Masa'da aslı programda Zeki Müren, hakkında konuşmuş ve söyledikleri tepkilere neden olmuştu. Ersoy, "Müzeyyen Senar bana ‘Benim yerimi alacaksın’ derdi. Zeki Müren de bunu duyunca ‘Allah’ım bu Japon’un canına al’ demiş benim için. O bana ‘Japon Çiçeği’ derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da ‘Siz bunu benden çaldınız’ diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü" ifadelerini kullanmıştı.

zeki-muren.jpg

"KESTİRMEDEN İNTİHAR ETTİ"

Ersoy, Gel Konuşalım'ın canlı yayınında iddialarını yineledi. Bülent Ersoy konuşmasında "Zeki beycim çok kıskançtı ve haplarını almadı, intihar etti dedim... Onun için öldü zaten kestirmeden intihar etti o bunun kimse aksini söyleyemez. 38 tane hap, her gün, rakam değişebilir..." ifadelerine yer vererek olay yaratacak iddialarda bulundu.

Jess Molho ise Ersoy'un bu sözlerine karşılık "Bu haplar neydi efendim?" diyerek sordu. Diva ise "Evet, almadı..." dedi.

diva.jpg

"BENİ KISKANIRDI"

Diva konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Kendisini en son öldüğünde gördüm hemen İzmir'e gittim morgtaydı, çıkarttırdım. Oya'yı da öyle görmüştüm. Sakalları uzamış, sakallarında pamuklar vardı. Halbuki onu bir yağla güzel temizleselerdi iyi olurdu. Onun iki yanağına dokundum 'bana hakkını helal et' dedim. Ama ben ona hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım...Beni kıskanırdı ailesi açıklama yapıyormuş, zaten görüşmüyorlardı mirastan istifade edemediler"

"ALLAH KENDİSİNE MERHAMET VERSİN"

Öte yandan, Diva'nın geçtiğimiz gün Zeki Müren için yaptığı "Kıskanç ve acımasız biriydi" açıklaması şarkıcı Yılmaz Morgül tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

yilmaz-morgul.jpg

Morgül, "Ölmüş bir insanın arkasından onu yargılayıcı, aşağılayıcı konuşmak hangi inanca sığar? Ölmüş insanın arkasından rahmet verilir. Zeki Müren yaşarken neden bunları söylemediler? 28 yıl sonra bu neyin kinidir, neyin nefretidir? Böyle fütursuzca beyanatlar vermek bitmiş bir insanın konuşmalarıdır. Bu konuşmaları yapan kişi de benim için bitmiş bir sanatkardır. Allah kendisine merhamet versin inşallah" ifadelerini kullanarak, Ersoy'a tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN