Bundan ucuzu bisiklet! O model 399 binden satışa çıkıyor: Şimdiden sıraya girin

Bundan ucuzu bisiklet! O model 399 binden satışa çıkıyor: Şimdiden sıraya girin

Dolar kurundaki yaşanan artışlar son zamanlarda birçok alanda yeni zamlara yol açtı. En çok zam alan sektörlerden biri de otomotiv oldu. Araba almak bir hayli zorlaşmışken insanlar daha ucu yollu taşıtlara yönelmeye başladı. Şimdilerde rövanşta olan bu model ise oldukça uygun fiyatla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte neredeyse bisiklet kadar ucuz o taşıt…

Son zamanlarda artan araba fiyatları araba almak isteyenler için oldukça zorlu süreçlere yol açtı. Öyle ki en ucuz otomobilin neredeyse 1 milyon TL olduğu bu dönemde kredi ile bile araba almak oldukça zor.

Otomobil fiyatlarının bu denli artmasından dolayı insanlar artık daha ucuz taşıtlara yöneliyor. Bu elektrikli kapalı scooter ise tercihler arasında yer alıyor. Önümüzdeki aylarda satışa çıkacak olan ve “My Ami Buggy” isimli scooterlar 75 kilometre menzile sahip. İki kişinin rahatlıkla kullanabileceği araç 8 Ağustos itibari ile online satışa çıkacak.

elektrikli-scoter.jpg

DAHA UCUZU BİSİKLET

“Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Emre Özpeynirci, araca ilişkin şunları söyledi:

Bu fiyata yıl başında otomobil alınıyordu‼️

En ucuz otomobilin 1 milyon TL'ye çıktığı günümüzde, 45 km maksimum hıza, 75 km menzile sahip 2 kişilik elektrikli Ami'nin 'My Ami Buggy' versiyonu 399.000 TL'ye 8 Ağustos'tan itibaren online satışa açılıyormuş.

Türkiye için 100 adet kontenjanı olan bu mikro aracın (elektrikli kapalı scooter) ağustos ayından itibaren teslim edilmeye başlanması planlanmış.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN