Burçlar Haziran'da sürünecek! Aşk, iş, aile her şey tepe taklak... İşte Haziran ayının en sürüngen burçları

Burçlar Haziran'da sürünecek! Aşk, iş, aile her şey tepe taklak... İşte Haziran ayının en sürüngen burçları

Mayıs ayının son günleri yaklaşırken Astroloji meraklıları da Haziran ayında yaşanacak olan gökyüzü olaylarına odaklandı. Hangi burç aşkı bulacak? Hangi burç her şeyini kaybedecek? İşte Haziran ayının en talihsiz burçları.

Burçların insan yaşantısı ve karakteri üzerinde etkisinin olduğunu bilmeyen yoktur. Özellikle astroloji meraklılarının ilgi alanında olan burçlarda Haziran ayında yeni bir evrilme yaşanacak. Burçlar arasında 3 burç ise Haziran ayının adeta günah keçisi seçilecek. İşte Haziran ayında hayatı tepe taklak olan 3 burç.

burclar.jpg

KOÇ BURCU: HAZİRAN'DA AŞK BİTİYOR

Lider özellikleri ile bilinen Koç burçlarını Haziran ayında kötü günler bekliyor. Evlilik düşünenler özellikle bu kararlarından vazgeçebilirler. Partnerleri tarafından büyük bir ihanetle karşılaşacak olan Koçlar, ani bir kararlar ayrılma eşiğine gelecekler. Özellikle para konusunda yatırım yapan koçlar ise ani al-satlar ile büyük zarara girebilirler. Bundan dolayı para konusunda biraz daha akıllıca davranırlarsa bu süreci rahatça atlatabilirler. Bunun yanı sıra bekar olan koçlar ise bir süre daha yalnız takılmaya devam edecekler. Temmuz ayında yeni bir hayatın kapısını aralayacak olan koçlar, yen, aşklara yelken açabilirler. Ama bu konularda aceleci davranmamaları gerek.

TERAZİ BURÇLARI: İŞ SORUNLARI BAŞLAYACAK

İşkolig olan Terazi burçları ise Haziran ayında işlerinde ufak sorunlarla karşılaşabilirler. İş yerinde bazı arkadaşları ile münakaşaya girecek olan terazilerin bu durumda biraz daha soğuk kanlı davranmalarını öneririz. Eğer terfi bekleyenler varsa kesinlikle tartışmalarda alttan almaları gerek. Yoksa yıllarca hayalini kurdukları o koltuğu kaybedebilirler. Bunun yanı sıra ilişkisi olan teraziler yeni bir sürece girecekken, bekar teraziler ise yeni aşk ve heyecanlarla karşı karşıya gelebilirler. Konser, konferans gibi ortamlarla yeni insanlarla tanışacak olan teraziler bu durumlarda frekanslarını açık tutmalılardır.

YENGEÇ BURÇLAR: AŞK BİTİYOR

Uzun zamandır beraber olan yengeç burçları Hazirana ayında ilişkilerine son verecek. Yaşanmışlıkların birikmesiyle artık katlanılamayacak hale gelen durumlar yengeç burçlarını bu karar itecek. Karşı tarafın evliliğe uzak durması da yengeçleri üzen etkenler arasında. Bunun yanı sıra işlerinde yükselmelerin olacağı bir döneme giren yengeçleri memurluk gibi kadrolu işler bekliyor. Stratejik davranan yengeçler bu süreci rahatlıkla atlatabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN