Burcu Biricik'ten örnek hareket

Burcu Biricik'ten örnek hareket

Oyuncu Burcu Biricik, sevenlerinden doğum gününde hediye almak yerine TODEV'e bağış yapmalarını istedi. Biricik bu anlamlı istek ile ilgili sevdiklerine önden teşekkürlerini iletti.

Kırmızı Oda dizisindeki Maviş karakteriyle seyircinin takdirini toplayan ünlü oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden yardım istedi. 4 Mayıs'ta 32 yaşına basacak olan Biricik, sevenlerine doğum gününde hediye yerine Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı'na (TODEV) bağış yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Biricik konuyla ilgili, "Benim için en güzel hediye bu olacak, şimdiden teşekkürler" dedi.

 

Konuyla ilgili Instagram'dan paylaşımda bulunan Burcu Biricik, "Canlarım, eşim, dostlarım, sevenlerim, sevmeyenlerim... Malum doğum günüm geliyor. Belki içinizden bir hediye almak gelirse diye bunu da şöyle şuraya bırakıyorum. Rol gereği olsa da kısa bir zaman için otizmli bir annenin ne zorluklar yaşadığını, ne çaresiz durumlara düştüğünü gördüm, yaşadım, hissettim. Küçük büyük fark etmez, benim için en güzel hediye bu olacak. Şimdiden teşekkürler" ifadelerini kullandı.

burcu.jpg

"YAŞLANDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Oyuncu Burcu Biricik, geçtiğimiz aylarda özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Hakkında bilinmeyenlerini anlatan Biricik, "31 yaşımdayım ama son zamanlarda yaşlandığımı düşünüyorum. Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum, ondandır belki" demişti.

b2.jpg

"KÜÇÜK BOTOKSLARIM VAR"

Estetik hakkında konuşan Burcu Biricik, "Küçük botokslarım var, estetiğim yok. Şu sıralar gözkapağıma taktım. Ekranda kendimi görünce anladım. İyi bir doktor arıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

b.jpg

Pandemi döneminde daha fazla yemek yemeğe başladığını söyleyen oyuncu, "Yiyelim, içelim, yapacak bir şey yok" şeklinde konuşmuştu.

Biricik, ayrıca, "Küfrediyorum, seviyorum da... Enerjisi güzel. Zamanlaması çok mühim. Haddini bilerek, kime ne küfredeceğini bilmek önemli. Kuralları var, uyduğun takdirde yapıştır gitsin" sözleriyle şaşırtmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN