Burcunu Söyle Hastalığını Söyleyelim! İşte Burçların Hastalık Haritası

Burcunu Söyle Hastalığını Söyleyelim! İşte Burçların Hastalık Haritası

Burçlarınızın hangi hastalıklara yatkın olacağınızın da ipuçlarını verdiğini biliyor muydunuz? İnsanların doğum günleri neredeyse tüm kaderlerini belirlerken hangi hastalıklara da yatkın olduklarına dair de ipuçları veriyor. Burcuna bakarak hangi hastalıklara daha yatkın olduğunuzu tespit edip ona göre önlem alabilirsiniz. İşte burcunuza göre hastalık haritanız...

KOÇ BURCU İNSANLARI BAŞI İLE DERTTE

Koç burcu insanlarının baş bölgesi hassastır. Koç insanlarında yüz bölgesi rahatsızlıkları, sinüzit, tansiyon, baş ağrıları, migren, diş ağrısı gibi rahatsızlıklar sık görülür bu nedenle de koç insanları genellikle kulak burun boğaz doktorları ile nöroloji doktorlarına giderler.

BOĞA BURCU İNSANLARI BOYUN BÖLGESİNE DİKKAT

Boğa burcu insanları boyun bölgesi hastalıklarına daha yatkındır. Boğalar özellikle boğaz ağrısı, burun ve boğaz akıntıları, soğuk algınlığı, bademcik, lenf bezi rahatsızlıklarını yaşarlar.

burc-hastalik.jpg

İKİZLER BURCU İNSANLARI DA SİNİRLERİNE HAKİM OLMALI

İkizler burcunda yer alan insanlar genellikle omuz bölgesi ve kollar ile ilgili rahatsızlıklara, zatürre, akciğer hastalıklarına, damarlarda tıkanıklıklara ve de sinirsel rahatsızlıklara yatkındırlar.

YENGEÇ BURCU MİDESİNE, BÖBREKLERİNE VE KALBİNE DİKKAT ETSİN

Yengeç burcu insanları özellikle göğüs bölgesindeki rahatsızlıklara, böbrek rahatsızlıklarına, mide ve kalp hastalıklarına, sindirim sisteminde görülecek rahatsızlıklara dikkat etmeli. Yengeçlerin en büyük sıkıntıları mide sorunları olarak görülüyor.

ASLAN BURCUNUN HASSAS YERİ KALPLERİ

Aslan burcu insanları genellikle kalp ve sırt bölgesi rahatsızlıklarından şikayet ediyorlar. Ayrıca aslanlar virüsle ilgili hastalıklardan, soğuk algınlığı, sırt ağrıları ve kalp ağrılarından muzdaripler.

burclar-ve-hast.jpg

BAŞAKLARIN EN BÜYÜK DERDİ HAZIMSIZLIK

Başak burcu insanlarının başları bağırsaklarıyla dertte. Başaklar özellikle safra kesesi rahatsızlıklarına yatkınlar. Başaklar hazımsızlık sorunları, karın ağrıları ile yaşamayı öğrenmeli.

TERAZİLERİN HEM BÖBREKLERLE HEM ÜREME ORGANLARI HEM DE ROMAZMA İLE BAŞI DERTTE

Terazi burcu insanları böbrek, romatizma, üreme bölgesi ile ilgili rahatsızlıklara yatkınlar. Teraziler adeta böbrek taşı problemleri ile doğmuşlardır.

burclar-ve-hastaliklar.jpg

AKREP BURCU İNSANLARI DA PROSTAT İLE KADIN HASTALIKLARINDAN ŞİKAYETÇİ

Akrep burcu insanlarının başı üreme organları ile dertte. Akreplerde özellikle rahim, anüs bölgesi rahatsızlıkları, kadın hastalıkları, prostat, mesanede taş problemleri sık görülüyor.

YAYLAR CİLT SORUNLARI VE KALÇALARINDA SIKINTILAR İLE DOĞUYORLAR

Yay burcu insanları en çok varis, cilt problemleri, kalça ve üst bacak bölgesi rahatsızlıklarından şikayetçi oluyorlar.

burclar-ve-hastaliklar.jpg

OĞLAK İNSANLARININ HASSAS YERLERİ DİZLERİ VE DERİLERİ

Oğlak burcuna sahip olan insanların dizleri ve derileri ile ilgili problemleri eksik olmuyor. Oğlaklar cilt yaraları, sedef ve vitiligo benzeri rahatsızlıklar ile mücadele edecekler.

KOVALARIN EN BÜYÜK SORUNU KEMİKLERİ

Kova burcu insanları baldır ve bilek bölgesi rahatsızlıkları, kamburluk, skolyoz, bileklerde kırılma ve benzeri rahatsızlıklar ile ayak kramplarından muzdaripler.

BALIKLAR AYAKLARINDAN VE FITIKTAN ŞİKAYETÇİ

Balık burcu insanları en çok ayak bölgesi rahatsızlıkları, fıtık, gut rahatsızlıkları, ayaklarda şişliklerden şikayet ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN