Camdaki Kız dizisi Aşkı-Memnu'ya döndü! Bakın Hayri-Nalan yasak aşkını kim görüyor? "Beşir ölmez şekil değiştirir"

Camdaki Kız dizisi Aşkı-Memnu'ya döndü! Bakın Hayri-Nalan yasak aşkını kim görüyor? "Beşir ölmez şekil değiştirir"

Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanı olay yarattı. Kanal D ekranlarında bir dönem izlenme rekorları kıran Aşk-Memnu sahneleri Camdaki Kız dizisine taşındı. Yeni sezonda Hayri ve Nalan aşkına şahit olan kişi merak konusu oldu. İzleyenler ise o kişiyi Beşir karakterine benzetti. İşte detaylar.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi yeni sezona şaşırtan bir senaryo ile geri dönüyor. Merakla beklenen 3. sezonda Aşk-Memnu izleri dikkat çekti. Yasak aşkın konu alınacağı dizide bakın neler olacak?

606d55b7933ccb13646b09ce.jpg

CAMDAKİ KIZIN YENİ SEZONUNDA AŞK-I MEMNU İZLERİ

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Nur Sürer, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Enis Arıkan gibi önemli isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi 15 Eylül Perşembe akşamı 48. yeni bölümü ile yeniden sevenleri ile buluşacak.

camdaki-kiz-36-bolumuyle-dun-aksam-yayinlandi-14820260-3335-osd.jpg

2 sezonu izlenme rekorları kıran dizi yeni sezonda bomba bölümlere geri dönüyor. Yayınlanan fragmanda dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı. İzleyenler "Yeni bir Aşk-ı Memnu olayı mı geliyor" dedi.

maxresdefault.jpg

NALA VE HAYRİ'NİN YASAK AŞKI BİHTER VE BEHLÜL OLAYINA DÖNDÜ

Dizide Nalan ile Hayri karakterleri arasında yasak bir aşkın başlayacağına dair diğer bölümlerde izleyici ile mesaj verilmişti. Yayınlanan 3. sezon fragmanında bu konu üzerinde durulması öngörülüyor.

maxresdefault-1.jpg

AŞK-I MEMNU'NUN O SAHNESİNE BENZİYOR

Yeni fragmanları izleyen takipçileri Beşir'in Bihter ile Behlül'ü yakalandığı sahnenin aynısını Camdaki Kız dizisinde gördü. İzleyiciler Nalan ile Hayri karakterlerinin öpüşmesini gören birisi olduğunu düşünüyor.

maxresdefault-2.jpg

Dizide Nalan ve Hayri'nin yasak aşkına şahit olan biri var. Ve bunun kim olduğu ise merak konusu oldu. Gelecek hamlede şimdiden izleyenleri heyecanlandırmaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN