Camdaki Kız dizisi hayranlarına büyük şok! Dizinin en sevilen karakteri kadrodan atıldı!

Camdaki Kız dizisi hayranlarına büyük şok! Dizinin en sevilen karakteri kadrodan atıldı!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, geçtiğimiz günlerde İlber Ortaylı ile Gülseren Budayıcıoğlu arasında yaşanan tartışmanın ardından en çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Son dönemin en başarılı dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandığı iddia edildi.

Son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alan, Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan 'Camdaki Kız' dizisi, adından söz ettirmeye devam ediyor.

Reyting rekortmeni dizi, son olarak geçtiğimiz günlerde ünlü tarihçi İlber Ortaylı ile ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu arasında yaşanan tartışma ile en çok konuşulan konular arasında yer almıştı.

DİZİNİN HAYRANLARINI ÜZEN İDDİA

8 Nisan 2021'den bu yana izleyiciyle buluşan dizi hakkında ortaya atılan iddia, dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Cihangir Ceylan ve Hande Ataizi gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran, yönetmenliğini ise Nadim Güç'ün yaptığı dizi hakkında ortaya atılan iddia dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı: Dünya Türkleri bekliyor

'MİLLET HASTA DOSYALARIYLA SENARYO YAZIYOR'

Geçtiğimiz günlerde İlber Ortaylı'nın, dizinin Proje tasarımcısı Gülseren Budayıcıoğlu'na yönelik "Şimdi öyle günlere geldik ki millet hasta dosyalarıyla senaryo yazıyor. Bu ne kadar doğru ben bilmem, meslektaşları bunu sormalı. Anlayan anlıyor" açıklamaları, Budayıcıoğlu'nun tepkisini toplamış, ünlü psikiyatr, Ortaylı'nın bu sözlerine Hürriyet gazetesindeki köşesinden yanıt vermişti.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? İşte dizilere ilham olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kitapları - Televizyon Haberleri

'GÖNÜL İŞİ YAPIYORUM'

Budayıcıoğlu, 'Gönül işi' yaptığını vurgulamış ve aslında bir tıp doktoru olduğunu kaydederek kendisine yöneltilene eleştiriler karşısında üzüntü duyduğunu açıklamıştı.

Budayıcıoğlu ayrıca bu tür kitapların tüm dünyada yazıldığını belirtmişti. Budayıcıoğlu'nun ünlü tarihçiye verdiği yanıt sonrasında gözler İlber Ortaylı'ya çevrilirken 'Camdaki Kız' dizisinde yaşanan gelişme dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

Camdaki Kız dizisinin tahtı sallantıda! O dizi reytinglerde gerilerden gelerek Camdaki Kızı yakaladı

SÜRPRİZ AYRILIK İDDİASI

Yapımını OGM Pictures'ın üstlendiği, İlber Ortaylı- Gülseren Budayıcıoğlu tartışması sonrasında en çok konuşulan konular arasında yer alan Kanal D'nin başarılı projesi 'Camdaki Kız'da sürpriz bir ayrılık yaşandığı iddia edildi.

F5 Haber adlı haber sitesinde yer alan habere göre; Reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisinde 'Hayri' karakterini canlandıran ve gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Cihangir Ceylan, dizinin kadrosundan çıkarıldı.

Camdaki Kız Hayri kimdir, hikayesi ne? Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan kimdir, kaç yaşında, nereli? - Son Dakika Spor Haberleri

Bu iddialar sonrasında gözler Camdaki Kız dizisinden gelecek resmi açıklamaya çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN