Camdaki Kız'ın oyuncusu efsane kadrolu o diziye geçiyor! Hayranları sevinse mi üzülse mi bilemedi

Camdaki Kız'ın oyuncusu efsane kadrolu o diziye geçiyor! Hayranları sevinse mi üzülse mi bilemedi

İlk sezondan beri dikkatleri üzerine çeken Camdaki Kız dizisinde Feride'nin diziden ayrılma ihtimaline dair bazı söylentiler var. OGM Pictures imzalı Camdaki Kız dizisinin 3. sezon için ekrana geleceği biliniyor. Ancak son bölümlerde yaprak dökümü yaşıyor. Nur Sürer Camdaki Kız dizisine veda edecek mi? Sorusu ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Camdaki Kız dizisi daha ilk bölümünden psikolojimizi alt üst etti. Özellikle vizyona girdiği ilk bölümde korse ve banyo sahneleri ile tüylerimizi diken diken etmeyi başarmıştı.

Feride, hikayede durumu korkutucu hale getiren ilk karakterdir. Nalan, geçmişte yaşadığı travmaların ve kızının başına gelenlerin ardından hayatını alt üst eder.

Yıllarca Nalan'la ilgili tüm gerçekleri saklayan ve hayatını bir kukla gibi kontrol eden Feride, ekranda bile bizi korkuttu.

Nur Sürer

Camdaki Kız'dan uyarlanan gerçek hikâyede Feride'yi hakkıyla canlandıran Sürer'e büyük rol düşer. Önemli olan oynamak değil, nasıl yaşanacağıdır.

Ancak söylentilere göre Camdaki Kız dizisinden sadece Sürer ayrılabildi.

Dizi SHOW TV ekranında devam ediyor. Hatta Özge Özpirinçci'nin yerine Serenay Sarıkaya'nın geçeceği konuşulmuştu.

Nur Sürer

Dizinin ana karakterlerinden biri Kıvanç Tatlıtuğ tarafından hayata döndürülen Aslan Hülya'nın annesidir. Ve bildiğimiz kadarıyla Nur Sürer'e Hülya rolü teklif edilmişti.

Camdaki Kız ile sözleşmesi bu ay sonunda sona eren Nur Sürer'in nereye gittiği henüz netlik kazanmadı. OGM Pictures'ın da onu tutmak için teklifte bulunduğu söyleniyor.

nur sürer

Dizide adı geçen oyunculardan biri de Nejat İşler'dir. Kendisine Aslan'ın ağabeyi Cihangir rolü teklif edildi.

Ayrıca Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Umutcan Ütebay gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN