Canan Karatay, mermer gibi cilde sahip olmanın sırrını açıkladı! Meğer bu püf noktasını yıllardır sır gibi saklıyormuş!

Canan Karatay, mermer gibi cilde sahip olmanın sırrını açıkladı! Meğer bu püf noktasını yıllardır sır gibi saklıyormuş!

Sık sık yaptığı açıklamalarla gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu sefer de kusuruz bir cildin sırrını açıkladı. Kendisinin de asla kullanmaktan vazgeçemediği bu sabun sayesinde mermer gibi kusursuz ve sivilcesiz bir cilde sahip olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Sürekli sağlıklı beslenme ve uzun yaşamın sırlarına dair tüyolar veren Prof. Dr. Canan Karatay, bu kez, mermer gibi bir cilde sahip olmak için yapılması gerekenleri açıkladı.

Karatay’a göre mermer gibi sahip olmanın en etkili yolu sabun kullanmak. Her evde bulunan sabunla cildinizi sabah akşam yıkarsanız cildinizi yormadan temizlemiş olursunuz.

sabunnn.jpg

ZEYTİNYAĞLI SABUN

Karatay’a göre pürüzsüz bir cildin sırrı, yeşil kalıp sabundan geçiyor. Zeytinyağlı sabun, zararlı kimyasal içermeyen doğal ve saf bir sabundur. Zeytinyağlı sabun cildi derinlemesine temizleri ve cildin doğal yağ dengesini korur.

Zeytinyağlı sabun cildi neme doyurarak cildi yumuşacık yapar ve kuruluğu önler. Antioksidanlar açısından zengin olan zeytinyağlı sabun, erken yaşlanma belirtilerini de en aza indirir.

zryrt.jpg

Doğal antiseptik özelliklere sahip olan zeytinyağlı sabun özellikle sivilce ve akneli ciltler için birebirdir. Ayrıca içerisindeki özellikler nedeniyle cilt rengindeki eşitsizlikleri gidererek cilt tonunu eşitler. Sivilcesiz, pürüzsüz ve kusuruz bir cilt için zeytinyağlı sabun mutlaka kullanın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN