Çantanızı nasıl taşıyorsunuz? İşte çanta taşıma şeklinize göre kişiliğiniz....

Çantanızı nasıl taşıyorsunuz? İşte çanta taşıma şeklinize göre kişiliğiniz....

Omzunuzda, dirseğinizde, elinizde ya da çapraz... Çantanızı nasıl taşıyorsunuz? Uzmanların kişilik araştırmalarına göre çantanızı nasıl taşıdığınız kişiliğinizi ele veriyor. Peki çanta taşıma şeklinize göre siz kimsiniz? Gelin birlikte öğrenelim...

Her kadının çantasını taşırken farkına varmadan tercih ettiği bir yöntem vardır. Bazıları omzunda taşımaktan vazgeçemez, bazıları el çantasını daha rahat bulur, bazıları ise ellerini serbestçe kullanacağı şekilde koluna takar. Siz hangisisiniz?

Bugünkü testimiz çantanızı taşıma şeklinize göre gizli kalmış kişilik özelliklerinizi size söyleyebileceğini iddia ediyor. Hadi şimdi çantanızı taşıma göre siz kimsiniz bakalım...

1- DİRSEĞİNİZDE

Çantanızı dirseğinizde taşıyorsanız, yani ellerinizi serbest bırakacak şekilde kolunuza takıyorsanız güç, statü, otorite ve prestij yaymayı seviyorsunuz demektir. İnsanlara keninizi ciddiye alınacak ve saygı duyulacak biri olarak görünmek istersiniz. Başkalarının sizi hafife almaması ve sizinle konuşurken kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiği izlenimini vermek hoşunuza gidiyor.

Bu çanta tutma şekliyle neyi hak ettiğinizi ve başkalarından ne beklediğinizi bildiğinizi belirtiyorsunuz. Çantanızı adeta bir şeref madalyası veya bir üstünlük duygusunu tasvir etmenin bir simgesi olarak taşıyorsunuz. Hele hele kendi kazandığınız parayla aldığınız pahalı bir çanta söz konusuysa...

Genellikle dirsek kıvrımında çanta taşıma alışkanlığı, kadınların eşyalarının veya valizlerinin başkaları tarafından onlar için taşındığı zamanlarda benimsenmişti. Şimdiki modern zamanlarda, bağımsız ve kendi kendine yeten biri olsanız da özellikle karşı cinsten gelen şövalyece davranışlardan hoşlanabilirsiniz. Gücü seven ünlülerin veya zengin insanların çoğu çantalarını dirsek kıvrımında taşıyor.

2- OMZUNUZDA

Çantanızı omzunuzda taşıyorsanız, bu sizin tasasız, kendine güvenen ve rahatlık aşığı biri olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Size daha fazla işlevsellik sunan, rahat eşyaları ve kıyafetleri tercih ediyorsunuz. Özellikle, çantanızı bir omzunuzun üzerinde tutuyorsanız ve serbestçe sallanıyorsa, o zaman spontane ve gamsız bir tip olduğunuz söylenebilir.

Ayrıca kendinize güveniyor olabilirsiniz ve gerçek benliğinizi saklama gereği duymayabilirsiniz. Hayatta belirli bir derecede özgürlük ve özerklik isteyebilirsiniz.

Eğer çantanızı bir omzunuzun üzerinden diğer yanına çapraz şekilde taşıyorsanız o zaman oldukça pratik ve işlerinizi halletmeye odaklı biri olabilirsiniz. Ayrıca temkinli ve tedbirli biri olma ihtimaliniz yüksektir ve çoğu zaman başkalarının güveninize layık olduklarını kanıtlamalarını isteyebilirsiniz. Ayrıca zaman zaman düşük benlik saygısından da muzdarip olabilirsiniz.

3- ELİNİZDE

Çantanızı elinizde taşıyorsanız, bu sizin insanların sizin hakkınızda gördüklerinden veya bildiklerinden daha fazlası olduğuna dair bir mesaj vermek istediğinizi ortaya koyuyor. Güçlü bir öz imajınız olabilir. İşinizin veya kariyerinizin önemine işaret ediyor olabilirsiniz.

Başkalarına sofistike bir kadın olduğunuzu hissettiren bir hava yayıyorsunuz. Kendine güvenen, modern, bağımsız, üretken, hedef odaklı, verimli, çalışkan, düzenli ve iddialı bir kadın tasviri ortaya koyuyorsunuz.

İsteyen ama ihtiyacı olmayan, işlerini kendi halledebilen mükemmel bir kadın örneği olabilirsiniz. Kendi başınıza başarma hırsınız ve gayretiniz çok uzaklardan parlıyor. Çok şey öğrenmek ve öğrendiklerinizi unutmamak, mümkün olduğunca çok şey hakkında güncel bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Ayrıca duruma göre son derece uyumlu olabilirsiniz. Yüksek sesli veya yıpratıcı olmadan varlığınızı duyurma konusunda da oldukça iyisinizdir. İşlerin sizin kontrolünüzde olmasını isteyebilirsiniz. Profesyonel hayatınız konusunda da oldukça iddialı olabilirsiniz.

Sosyal çevrenizde de güvenilir ve pratik biri olarak görülebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlara karşı sıcak ve sevecen bir yanınız vardır.

Çantanızı nasıl taşıdığınızın gerçek doğanızı ortaya çıkardığına dair bu yazıyı umarız beğenmişsinizdir. Yorumlarda bize yazın: Çantanızı nasıl taşıyorsunuz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN