Çatıdan girip şap diye odaya atlıyor! Yılan değil zehir bankası, 3 evden 1’i diken üstünde

Çatıdan girip şap diye odaya atlıyor! Yılan değil zehir bankası, 3 evden 1’i diken üstünde

Binlerce insanın yaşadığı o kentte en büyük şikayetlerden biri çatıların arasında yılan dolanması. Öyle ki 3 evden 1’inin çatısında yılan yaşıyor. Bu durum ev sakinlerini oldukça rahatsız ediyor.

Bu aylarda Avustralya’ya gitmek isterseniz ya da mecbur kalırsanız özellikle de Queensland'a işiniz düşerse oldukça sıkıntılı günler sizi bekliyor diyebiliriz.

Bu bölge yılanları ile meşhurken her 3 evden 1’inde her an her yerden yılan çıkabiliyor. Ayrıca Sunshine Coast Yılan Avcıları'ndan yapılan açıklamada kırsal bölgelerin bu konuda daha sıkıntılı olduğu söyleniyor.

Kışın çatı boşluklarında korunmayı tercih eden yılanlar, özellikle de küçük evcil hayvanlar için büyük bir tehdit oluşturuyor. Eğer ki evinizin çatısında yılan varsa gece saatlerinde kayma sesleri duyabilirsiniz.

Bunların yanı sıra Yılan Avcıları, kemirgenlerin çatıda bulunan kablolara zarar vermesinin önüne geçilmesi için çatıda yılan olmasının çok da kötü bir şey olmadığını söylüyor. Öyle ki meraklılara çatıda piton bile beslenebileceğini söylüyor.

Lakin evin içinde, çatıda yılan olmasının olumsuz yönleri olumlu yönlerinden çok daha fazla. Evin içini kirletebilirler, tavanda leke olmasına yol açabilirler. Tüm bunların yanı sıra çatıdaki yılan dişi ise üreme döneminde erkek yılanları evinizin etrafına toplayabilir. Hatta ağaç yılanlarıyla çatınızda sarmaş dolaşan çiftleşen yılanlar kaçınılmaz olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN