Cem Yılmaz bu kez şaşırttı! Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi öyle biri çıktı ki...

Cem Yılmaz bu kez şaşırttı! Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi öyle biri çıktı ki...

Son olarak kendisinden 21 yaş küçük ünlü oyuncu Rüya Demirbulut ile ilişki yaşayan Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi herkesi şaşırttı. Bakın ünlü komedyenin yeni sevgilisi hangi ünlü...

Geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan 'Erşan Kuneri' hakkındaki "Erşan Kuneri' beni hayal kırıklığına uğrattı. Küfre dayalı komedi yapmış. Halk tarafından bu film kırmızı kart görmeli. Devletimiz de bence müdahale etmeliydi. Bu kadar olmaz... Ben erkek halimle bu küfürlerden utandım. 18 yaş ibaresi konmuş ama yine de bu kadar küfre dayalı yapılmamalı. Mizah zekaya dayalı yapılmalı, küfre dayalı olursa sonuç bu oluyor işte... Cem Yılmaz bana bu işi için teklifte bulunsaydı, kabul etmezdim." açıklamalarına verdiği yanıtla adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu kez de yeni kız arkadaşıyla görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti.

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil'in 'Erşan Kuneri' hakkındaki açıklamalarına verdiği yanıtla adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, yeni sevgilisiyle görüntülenerek dikkatleri üzerine çekti.

ESKİ SEVGİLİSİ KENDİSİNDEN 21 YAŞ KÜÇÜKTÜ

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Erşan Kuneri' dizisinde rol verdiği ve kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile ilişki yaşayan ünlü oyuncunun yeni sevgilisi herkesi şaşırttı.

Cem Yılmaz'dan 'hayat pahalılığı' isyanı! - Haberler

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Son sevgilisiyle arasındaki yaş farkı dikkat çeken Cem Yılmaz, daha önce de kendisinden 19 yaş küçük olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişki yaşamıştı.

Rüya Demirbulut ile olan ilişkisini noktalandıran ünlü komedyen yeni bir aşka yelken açtı. 49 yaşındaki ünlü komedyenin, kendisinden 5 yaş küçük meslektaşı Seda Akman ile kameralardan uzak bir aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çift, iddialar hakkında henüz bir açıklama yapmazken ikilinin haftalar önce Arnavutköy'de beraber görüntülediği ortaya çıktı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİLER

Arnavutköy'deki mekana girerken objektiflere yakalanan ikilinin basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktığı kaydedildi.

"BU KEZ ŞAŞIRTTI"

Son dönemde kendisinden bir hayli küçük kadınlar ile ilişki yaşayan Cem Yılmaz'ın bu kez genç bir kadınla ilişki yaşamaması 'Cem Yılmaz bu kez şaşırttı' yorumlarını da beraberinde getirdi.

İşte ikilinin ilk görüntüsü...

İlk kez tv100 gündeme getirmişti! Cem Yılmaz ile Seda Akman aşkının ilk görüntüsü geldi - Resim: 3

SEDA AKMAN KİMDİR?

Seda Akman, 13 Ocak 1978 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Ankara Bilkent Üniversitesi Diksiyon ve Oyunculuk Bölümü mezunudur.

1998 yılında Miss Palmolive seçilmiş ve ardından Miss Intercontinental yarışmasında 4. olmuştur. 1999 yılında ise Best Model of Turkey yarışmasında Best Fotomodel seçilmiştir.

Seda Akman kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gülseren Budayıcıoğlu'nu mu canlandıracak?

İlk oyunculuk deneyimini 2003 yılında yayınlanan Yazı Tura adlı sinema filminde canlandırdığı Nazan karakteriyle yaşamıştır.

Yazı Tura, Bir İstanbul Masalı, Balans ve Manevra, Aşk ve Mavi, Bu Şehir Arkadan Gelecek, Adı Zehra, Kalp Atışı, Gecenin Kraliçesi, Acil Servis, fatih, Tozlu Yollar, Eve Düşen Yıldırım, Karakol, Küçük Sırlar, Behzat Ç, Mükemmel Çift, Sonbahar, hesaplaşma, Annem, Emret Komutanım, Kanlı Düğün, Bir İstanbul Masalı, Ölümsüz Aşk, Yazı Tura, Balans ve Manevra, Emret Komutanım: Şah Mat, İyi Yemek Öldürür gibi yapımlarda rol alan Seda Akman, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Kurşun adlı dizide Feraye karakterine hayat vermektedir.

Seda Akman, 1.70 metre boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN