Cem Yılmaz'a sahnede ayar! Neye uğradığını şaşırdı: Ciddi bir şey anlatıyorum

Geçtiğimiz hafta Amasya'da yaşanan kaza sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandıran ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında vizyona giren 'Karakomik Filmler' filminde ve 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Erşan Kuneri' dizisinde beraber rol aldığı ünlü komedyen Cem Yılmaz'a sahnede sert çıktı. Kaygılaroğlu'nun sözleri sonradında Cem Yılmaz'ın tavrında yaşanan değişiklik sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz hafta Amasya’nın Merzifon ilçesinde “Baş Belası” adlı tiyatro oyununun ekibini taşıyan minibüsün TIR'a arkadan çarpması tüm Türkiye'yi yasa boğmuş kazada, minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken aralarında Sergen Deveci, Melisa İşiten ve Ceyhun Fersoy'un da bulunduğu 8 kişi ise yaralanmıştı.

Kazanın hemen ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, kazada yaralanan Deveci, Fersoy ve eski eşi İşiten'in sağlık durumu hakkında bilgi vererek "Kazadan beri Melis'le irtibat halindeyiz. Çok korktuk çok feci bir kaza yaşadılar, hayatını kaybeden arkadaşlarımız var. Melis'in durumu iyi, yaralı ama iyi. Hayati tehlikesi yok, kalıcı bir şeyi yok. Ceyhun iyi ufak tefek yaraları var. Sergen'in durumu biraz daha ağır" demişti. Kaygılaroğlu'nun bu sözleri herkesi duygulandırmıştı.

uraz.jpg

CEM YILMAZ'A SAHNEDE SERT ÇIKTI

Dün akşam GQ Türkiye 'Men of the Year Ödülleri'nde 'Yılın Oyuncusu' ödülünü alan Uraz Kaygılaroğlu, 2019 yılında vizyona giren 'Karakomik Filmler' filminde ve 13 Mayıs'ta Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Erşan Kuneri' dizisinde beraber rol aldığı ünlü komedyen Cem Yılmaz'a sahnede sert çıktı.

GQ Türkiye 'Men of the Year Ödülleri'nde Yılın Oyuncusu Ödülü'nün sahibi başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu oldu. Kaygılaroğlu ödülünü, yakın arkadaşı Cem Yılmaz'ın elinden aldı.

'CİDDİ BİR ŞEY ANLATIYORUM'

Ünlü oyuncu ödülünü aldığı sırada Amasya'da yaşanan kaza sonrasında korku dolu anlar yaşadığını açıklayarak "Çok teşekkür ediyorum, çok kıymetli bir ödül benim için. Çok zor birkaç gün geçirdik, o kadar korktum ki. Günlük hayatta üzüldüğüm, kızdığım çoğu şeyin boş olduğunu anladım" dedi. Kaygılaroğlu bu sırada Cem Yılmaz'ın güldüğünü görünce ünlü komedyene sert çıktı.

cemy.jpg

CEM YILMAZ'IN TAVRI DEĞİŞTİ

Kaygılaroğlu'nun Cem Yılmaz'ın tavrından rahatsız olduğu gözlenirken ünlü komedyene bakarak "Ciddi bir şey anlatıyorum. Lütfen..." diyerek bozuk atması kısa süre içinde sosyal medyada gündem olurken Kaygılaroğlu'nun sözleri sonrasında Cem Yılmaz'ın surat ifadesinin değişmesi dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN