Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina'sı 22 kilo verdi! Şeyla Halis bir deri bir kemik kaldı! Can düşmanı Pembe bile görse tanıyamaz

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina'sı 22 kilo verdi! Şeyla Halis bir deri bir kemik kaldı! Can düşmanı Pembe bile görse tanıyamaz

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran Cennet Mahallesi yıllar geçmesine rağmen günümüzde de popülerliğini sürdürüyor. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Oynak Balina Menekşe son hali ile herkesi şaşırttı. Şeyla Halis'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şoke etti.

İlk olarak 204 yıllında yayın hayatına başlayan günümüzde de popülerliğini sürdüren Cennet Mahallesi adını efsane diziler arasına yazdırdı. Birbirinden renkli karakterleri hayatımıza katan Cennet Mahallesi dizisi hafızalardaki yerini koruyor.

4-001.jpg

Başrollerinde; Melek Baykal, Alişan, Özkan Uğur, Çağla Şıkel, Zeki Alasya, Ümit Yesin, Şeyla Halis, Aylin Kabasakal gibi isimlerin paylaştığı dizi yayınlandığı dönemde ekranlarda fırtınalar estirmişti. Dizinin sevilen karakterleri arasında yer alan ve Oynak Balina lakaplı Menekşe'yi canlandıran Şeyla Halis değişimiyle herkes şoke etti. Halis 6 ayda 22 kilo verdi. Ünlü ismin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

2-001.jpg

6 AYDA 22 KİLO VERDİ

Şeyla Halis 2016 yılında tam 40 kilo vererek büyük bir değişim yaşamıştı. Ardından geçtiğimiz aylarda 22 kilo daha verdi. Oyuncu bambaşka bir görünüme kavuştu.

1-010.jpg

Son olarak Vuslat dizisinde rol alan ünlü oyuncuyu görenler, 'Sana ne olmuş', 'Sanki başka biri', 'Nasıl güzel olmuşsun' 'Pembe bile görse tanıyamaz' gibi yorumlar yaptı.

3-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN