Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel başvuruları nereye yapılır?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel başvuruları nereye yapılır?

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 11 bin 78 personel alımı yapılacağını müjdeleyince Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel başvuru şartlarının neler olduğu ve Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personelin ne zaman alınacağı araştırılıyor. İşte detaylar…

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel alımı başvuru şartları ve zamanı araştırılıyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan son dakika açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 11 bin 78 personel alımı yapılacak. Haberlerin ardından Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel alımı başvuru şartları araştırılıyor. Peki Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel için KPSS şartı aranıyor mu? Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel alımı başvuruları nereye nasıl yapılacak? İşte Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel alımına dair aradıklarınız…

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 11 bin 78 personel alımı yapılacak

Bakanlık merkez teşkilatı, adliyeler ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel alımı yapılacağını müjdeleyen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, adliyelerde, bakanlık merkez teşkilatında Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde toplamda 11 bin 78 personel alımının yapılacağını duyurdu.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 11 bin 78 personel alımı ne zaman yapılacak?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 11 bin 78 personel alımı yapılacağını şahsi Twitter hesabı üzerinden paylaşan Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onay verdiğini belirtti. Gül, ancak Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 11 bin 78 personelin bu yıl içerisinde alınacağını açıkladı.

19-05/21/ceza-ve-tevkifevleri-genel-mudurlugu-11-bin-78-personel-basvurulari-nereye-yapilirjpgg.jpg

11 bin 78 personel hangi meslek gruplarında alınacak?

Bakanlık merkez teşkilatında, adliyelerde Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edeceklerini yönünde açıklama yapan Gül, bu doğrultuda infaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, icra katibi ve destek personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakan Gül, teşkilatlarına güç katacak yeni personelle adalet hizmetlerini daha etkin ve hızlı hâle getireceklerinin altını çizerek, istihdamın adalet teşkilatına hayırlı olmasını diledi.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN