CHP'li Vekilin Haber Spikeri Eşine Hacker Şoku! Bazı Fotoğraflarını...

CHP'li Vekilin Haber Spikeri Eşine Hacker Şoku!  Bazı Fotoğraflarını...

Geçtiğimiz aylarda CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'le evlenen haber spikeri Mehtap Özkan'ın sosyal medya hesabı bilinmeyen şahıslar tarafından hacklendi. Birkaç saat süren çabanın ardından Instagram hesabına yeniden kavuşan Özkan, bazı fotoğraflarının silindiğini ve bazı takipçilerinin takipten çıkartıldığını duyurdu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'le nikah masasına oturan haber spikeri Mehtap Özkan, hacker şoku yaşadı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Özkan'ın Instagram hesabı bir süreliğine hacklendi.

mehtap-ozkan-spiker.jpg

FOTOĞRAFLARINI SİLİP BAZI İSİMLERİ TAKİPTEN ÇIKARDILAR

Mehtap Özkan'ın Instagram hesabını ele geçiren hackerler, bazı fotoğrafları sildi ve Özkan'ın bazı arkadaşlarını takipten çıkardı. Takipten çıkartılan isimlerin kimler olduğu bilinmezken, Mehtap Özkan 2 saat uğraşın ardından hesabını geri almayı başardı.

mehtap-ozkan-gursel-tekin.jpg

MEHTAP ÖZKAN AÇIKLAMADA YAPTI

Saatler süren çalışmanın ardından hesabına tekrar kavuşan Mehtap Özkan başına gelen durum hakkında takipçilerini ve yakınlarını bilgilendiren bir açıklama yaptı.

Hesabının hacklendiğini ve uzun uğraşlar sonrasında geri almayı başardığını söyleyen Özkan, "Sevgili arkadaşlar, hesabım hacklenmiş. Bir iki saatlik uğraşla kurtardık. Bazı arkadaşlarım ve fotoğraflarım silinmiş kusura bakmayın" dedi.

mehtap-ozkan.jpg

MEHTAP ÖZKAN KİMDİR?

22 Aralık 1990 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Mehtap Özkan kendisinden 26 yaş büyük CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile yaptığı evlilikle gündeme geldi. Peki, Mehtap Özkan kimdir? Haber spikeri Mehtap Özkan kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Mehtap Özkan biyografisi..

Mehtap Özkan, Başkent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nden mezun olduktan sonra ilk olarak Kanal B'de stajyerlik yaparak mesleğe adım attı.

2014 yılında TV8’de sunucu olarak çalışmaya başladı ve bir dönem de radyo programında yer aldı. TV8’den ayrıldıktan sonra Beyaz TV’ye geçiş yapan Mehtap Özkan, muhabir olarak görev almanın yanı sıra Hava Durumu programlarının da sunumunda yer aldı.

Daha sonra Beyaz TV’den ayrılarak Halk TV’de çalışmaya başlayan Mehtap Özkan, Halk TV’de hafta sonu Haber bültenlerinin ve gece bültenlerinin sunuculuğunu üstlendi. Yaklaşık iki yıl boyunca Halk TV’de çalıştıktan sonra 2019 yılında Habertürk kanalına transfer oldu.

Oyunculuk da yapan haber spikeri Mehtap Özkan, pek çok ünlü oyuncuyu yetiştiren Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi çok uzun süredir eğitim veriyor.

Haber spikeri Mehtap Özkan'ın başına gelen olay sizlerin de başına geldi mi? Böyle bir olay yaşadıysanız hacklenmiş hesabınızı nasıl kurtardınız? Yaşadığınız hacklenme tecrübesini bialerle paylaşmak ister misiniz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN