Çiçeklerin arasında 4 gizli insan yüzü var! 12 saniyede bulanların IQ seviyesi 140 çıkıyor! Yapabilir misin?

Çiçeklerin arasında 4 gizli insan yüzü var! 12 saniyede bulanların IQ seviyesi 140 çıkıyor! Yapabilir misin?

Çiçek demetinde gizlenmiş 4 yüz vardır. Hepsini tespit etmek için gerçekten keskin gözlere sahip olmanız gerekir. Geçecek misin yoksa başarısız mı olacaksın

Optik illüzyonlar, hem zorlayıcı hem de büyüleyici olan optik olgulardır. Bu yanıltıcı bulmacalar tipik olarak belirli şeylerin ve/veya hayvanların akıllara durgunluk veren temsilleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklikten başka bir şeyi algıladığı görsel olgulardır.

Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için kafamızı karıştırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Optik illüzyon meydan okumalarının amacı, orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi bulmaya çalışmaktır. Ve bugün sizin için eğlenceli, heyecan verici ve zorlayıcı bir optik illüzyonumuz var. Aklını başından almaya hazır mısın? Haydi başlayalım.

1.jpg

RESİMDEKİ 4 GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resme bir göz atın. Bir demet güzel çiçek göreceksin. Çiçekler maviden pembeye ve kahverengiye değişir. Şimdi bu resimde başka bir şey yok diye düşünebilirsiniz. Hatalısınız. Bu optik yanılsama resminde çiçekler dışında başka bir şey daha gizlidir.

Evet, doğru tahmin ettiniz. Bu resimde gizlenmiş yüzler var. Daha spesifik olmak gerekirse, burada gizlenmiş 4 yüz var ve sizin göreviniz hepsini bulmak. Zaten başlıkta belirtilmiş olsa da yüzleri 12 saniye veya daha kısa sürede bulmanız gerektiğini hatırlatmak isterim. Hazır mısın? Bu testi geçebilir misin?

GİZLİ YÜZLERİ GÖRDÜN MÜ?

Bu, saniyeler içinde çözülebilen oldukça kolay bir bulmacadır. Bunu çözmek için bir ipucuna bile ihtiyacınız yok. Sadece gözlerinize ve gözlem becerilerinize güvenin ve gizli yüzleri bulacaksınız. 4 gizli yüzü gördünüz mü? Eğer yapmadıysanız, acele edin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman doldu millet. Bu optik resimde gizlenmiş dört yüzü 12 saniyede bulabildiniz mi? Bu optik testi çözebildiyseniz, gerçekten keskin gözleriniz var demektir. Bu optik illüzyon resminde 4 gizli yüzü görmeniz gerekiyordu. Bu optik illüzyonda gizli nesneleri göremediyseniz, daha fazla kendinizi yormayın, çözüm burada.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN