Cinsel istismarla suçlanıyordu: Steven Tyler'a açılan davaya ret

Cinsel istismarla suçlanıyordu: Steven Tyler'a açılan davaya ret

Geçtiğimiz aylarda cinsel taciz suçlamasıyla hakkında dava açılan rock yıldızı Steven Tyler'a yöneltilen suçlama, mahkeme tarafından reddedildi. Tyler'ın avukatı kararla ilgili "Yargıcın muhakemesine katılıyoruz ve müvekkilimiz adına bu sonuca minnettarız" dedi.

Ünlü rock grubu Aerosmith'in vokalisti ve aynı zamanda ünlü oyuncu Liv Tyler'ın babası olan müzisyen Steven Tyler, 1973'te tanıştığı ve o dönemde 16 yaşında olan bir kıza cinsel tacizde bulunmak ve kürtaj yaptırmaya zorlamakla suçlanmıştı.

Steven Tyler, reşit olmayan birine taciz iddiasında bulunan Julia Misley'in dava açmasından sonra iddiaları yalanlamıştı. Bu dava hala devam ederken, şarkıcı daha sonra, model Jeanne Bellino tarafından cinsel saldırıyla suçlandı. Şimdilerde 66 yaşında olan Bellino, aynı gün içinde iki kez Tyler'ın tacizine uğradığını iddia etti.

'OLAYIN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILDIM'

NTV'de yer alan habere göre; olay yaşandığı sırada 17 yaşında olan ve modellik yapan Bellino, şarkıcının kendi rızası dışında onu öptüğünü ve cinsel ilişkiye zorladığını söyledi. Cinsel tacizin ardından hastaneye hastaneye kaldırılan ve ilaç tedavisi gören Bellino mahkemeye başvurdu. Tyler ise "şiddetle" iddialara karşı çıkmıştı.

'DAVA İÇİN ÇOK BEKLEMİŞSİNİZ'

Dava yargıcı, Bellino'nun şarkıcıyı dava etmek için çok uzun süre beklediğini ifade ederek davanın reddinine karar verdi.

Tyler'ın avukatı kararla ilgili "Yargıcın muhakemesine katılıyoruz ve müvekkilimiz adına bu sonuca minnettarız" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN